Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēgusies autofotoorientēšanās sacensību otrā sezona

Inese Biele, 11.11.2010. 18:31

Sestdien, 6.novembrī, Zemgalē norisinājās autofotoorientēšanas sacensību otrās sezonas pēdējais posms „Nezināmā Zemgale".
Noslēgusies autofotoorientēšanās sacensību otrā sezona

Saņemot gardo ceļamaizi no konditorejas „Raušu Meistars", uz starta stājās 82 ekipāžas no tuviem un tāliem Latvijas novadiem. Šoreiz autofotoorientēšanās brauciena dalībniekiem pēc kartes bija jāatrod un pēc fotogrāfijām jāatpazīst daudzas interesantas un, iespējams, pat sen neapmeklētas vietas Zemgalē – Rundāles, Bauskas un Jelgavas pilis, Tērvetes Dabas parku, Pokaiņu mežu, kā arī „Trušu pilsētiņu" un koktēlnieka J.Audzijoņa sētu „Jūras" Vecumniekos. Dalībniekiem bija dota arī unikāla iespēja apmeklēt vairākas bijušās PSRS armijas bāzes, kā arī atklāt sev citus neparastus apskates vērtus objektus, kuriem ikdienā tiek braukts garām.

Meklējamie kontrolpunkti bija izkaisīti pa visu Zemgali, taču pilnīgi visus punktus nesavāca neviens. Pēc 7 stundu orientēšanās līdz finišam viesu namā „Iecupes" nonāca visas 82 ekipāžas.

Vislielāko punktu skaitu – 13750 punkti, un pirmo vietu šī gada noslēguma posmā ieguva ekipāža no Rīgas – Artūrs Gedvillo, Marina Vidiņa, Natalja Smirnova un Dace Liepkalne ar a/m Honda Accord, kopā nobraucot 361km.

Otrās vietas ieguvēji šoreiz tika noteikti pēc nobrauktajiem kilometriem, jo divām ekipāžām bija vienāds punktu skaits – 13200. Īsāko maršrutu veica un otro vietu ieguva Saab kluba ekipāža – Inesis Vimba, Ainars Mediņš, Rūta Mediņa un Agate Mediņa ar a/m Toyota Land Cruiser, kopā nobraucot 346km.

Trešā vieta tika jelgavniekiem – Nikitam Petrovam, Aleksandram Veržbickim un Ligitai Igaunei, kuri ar a/m Audi A6 Avant nobrauca 399km.

Par balvām uzvarētājiem bija parūpējusies Dobeles sveču ražotne „Baltic Candles", www.vietas.lv un www.autofotoorientesanas.lv

Visi rezultāti, dalībnieku atsauksmes, diskusijas un informācija par autofotoorientēšanos -sacensību oficiālajā mājas lapā www.autofotoorientesanas.lv

Mūs atbalstīja:
Viesu nams „Iecupes", "Mammadaba", Rundāles pils, Vecumnieku "Trušu pilsētiņa", koktēlnieka J.Audzijoņa sēta "Jūras", Strūbergu ģimenes daiļdārzs, konditoreja "Raušu Meistars", Dobeles sveču ražotājs "Baltic Candles", izdevniecība „Jāņa Sēta", interneta portāli www.iauto.lv , www.reitingi.lv , www.travelnews.lv, www.vietas.lv , www.novonews.lv , www.bavariancar.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV