Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Brabus uzlabo Mercedes-Benz SLS AMG

Andris Vilks, 30.11.2010. 09:44

Esenes tūninga izstādē vācu tūninga kompānija Brabus nodemonstrēs superauto Mercedes SLS AMG uzlaboto versiju.
Brabus uzlabo Mercedes-Benz SLS AMG

Motoru Brabus pagaidām atstājis bez ievērības, vairāk pievēršoties automašīnas izskatam. Šim nolūkam vācieši izgatavojuši aerodinamiskā aprīkojuma komplektu Widestar, kurā iekļauts priekšējais buferis ar oglekļšķiedras spoileri un gaisa pievades kanāliem, platākas riteņu arkas, jauni sliekšņi, spārni ar papildu ventilāciju, aizmugurējais spoileris un buferis ar integrētu difuzoru. Brabus apgalvo, ka komplektam nav tikai vizuālā izskata uzlabošanas funkcija – galvenā tā nozīme ir papildu aerodinamiskā piespiedējspēka radīšana, kas noderēs tad, kad dzīvē tiks laista jaudīgākā Brabus SLS AMG versija. Par to, ka tāda būs, nevajadzētu šaubīties, un inženieri jau tagad domā, kā zem kupejas motora pārsega „iemānīt" savu slaveno 12 cilindru SV12 Biturbo R800. Starp citu, uz to norāda arī spidometra skala, kas jau tagad iezīmēta līdz 400 km/h.

Pie citiem pārveidojumiem pieder par 30 mm pazemināta piekare, kopā ar Bilstein izstrādāti, elektroniski vadāmi amortizatori, kas, salīdzinājumā ar sērijveida versiju, nodrošina ne vien sportiskāku, bet vajadzības gadījumā – arī vēl komfortablāku pārvietošanos. Jāatzīmē no titāna veidotā izplūdes sistēma, kas ir par 12 kg vieglāka nekā standarta ražojums. Brabus izstrādājumam ir divējāds efekts: pirmkārt, tas rada īpašu skaņas kokteili, otrkārt, motora jauda pieaug par 10 ZS līdz 581 ZS.

Kupejas salons uzlabots ar alumīnija un alkantara dekoriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV