Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rolls-Royce Ghost iegūs trīs jaunas versijas

Andris Vilks, 10.12.2010. 11:25

Britu kompānijas vadība apliecinājusi, ka pārskatāmā nākotnē vismazākā Rolls-Royce modeļa Ghost piedāvājums tiks palielināts līdz četriem modeļiem.
Rolls-Royce Ghost iegūs trīs jaunas versijas

Patlaban modeļu klāstā esošajam sedanam trīs gadu laikā pievienosies pagarinātā versija, kabriolets un kupeja-kabriolets. Pirmais tiks izlaists limuzīns – automašīnas tehniskais pildījums paliks tas pats, taču virsbūves garumam tiks pievienoti 20-25 centimetri.
Pagaidām netiek precizēts, kad tirgū varētu ierasties divdurvju modeļi, taču kompānijas galvenais izpilddirektors Torstens Miller-Otvoss apsolījis, ka tad, kad tas notiks, pasaule uzreiz ieraudzīs sērijveida modeļus, jo pie tik salīdzinoši nelielām izmaiņām, vajadzība pēc koncepta atkrīt.

Var piebilst, ka uz BMW 7.sērijas sedana pagarinātās platformas ražotais Rolls-Royce Ghost ir mazākais un cenu ziņā pieejamākais Rolls modelis, kas kopš gada sākuma pārdots 2500 eksemplāros – trīs reizes vairāk nekā tā lielais brālis Phantom.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV