Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Lamborghini Sesto Elemento" jau pārdošanā

Andris Vilks, 27.12.2010. 14:01

Vācu dīleris autosalon-singen.de ievietojis sludinājumu par "Lamborghini Sesto Elemento" pārdošanu. Tas ir pārsteigums daudziem, jo minētais superauto pagaidām eksistē tikai koncepta izskatā. Tomēr saskaņā ar sludinājumu, viens no desmit ("Sesto Elemento" tirāža būs stingri limitēta) eksemplāriem nonāks tieši Zingenas autosalonā, tādēļ interesenti jau tagad var gatavot 2 miljonus 261 900 eiro.
"Lamborghini Sesto Elemento" jau pārdošanā

Pārsvarā no oglekļšķiedras paneļiem gatavotais Lamborghini paredzēts tikai ātrumtrasēm – pielaides koplietošanas ceļiem tam nav un arī nebūs, jo tikai 999 kilogramus smagajam "Sesto Elemento" atņemts viss, ko vien var, lai panāktu iespējami mazāku svaru. Šī iemesla dēļ drošības spilvenus gluži vienkārši nav, kur iebūvēt.

Toties dinamikas rādītājos ar "Sesto Elemento" sacensties varēs retais: 570 zirgspēkus jaudīgā superauto paātrinājums no 0 līdz 100 km/h ir tikai 2,5 sekundes, kas ir pat ātrāk nekā spēs pagaidām vēl izstrādes procesā esošais Lambo flagmanis – 700 ZS Aventador, kas simtu sasniegs 2,9 sekundēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV