Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

BYD Detroitā parādīs divus jaunumus

Andris Vilks, 30.12.2010. 13:03

Ķīnas kompānija BYD Detroitas autoizstādē ieradīsies ar diviem jaunumiem. Pirmais no tiem būs e6 Premier – elektromobiļa e6 atjaunotā versija, kura baterijas nodrošinās 300 kilometru tāldarbību un 140 km/h maksimālo ātrumu.
BYD Detroitā parādīs divus jaunumus

Otrs BYD jaunums būs S6DM – pasaulē pirmais pilnpiedziņas automobilis ar elektropiedziņu. Uz automašīnas priekšējās ass stiprinās 13 ZS, bet uz aizmugurējās – 101 ZS jaudīgs elektromotors. Ar elektrisko piedziņu spēkrats spēs pieveikt 60 kilometru distanci, bet, pieslēdzoties divlitru benzīna motoram, attālums pieaugs līdz 500 kilometriem.

Jāpiebilst, ka BYD ir Ķīnas vadošā auto kompānija zaļo tehnoloģiju jomā un neskaitot divus augstāk minētos projektus, tās konstruktori strādā pie vēl sarežģītākiem projektiem, piemēram, e9 – 12 metrus gara elektriskās piedziņas autobusa, kas ar vienu uzlādi spēs nobraukt 250 kilometru distanci.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV