Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijā pirmās Opel Astra Sports Tourer automašīnas jau ielās

Linda Kimeiša, 30.12.2010. 16:39

Vēl šī gada nogalē Hansa Auto jauno īpašnieku rokās nodevusi 3 jaunās paaudzes Opel Astra Sports Tourer automašīnas. Viena no jaunajām automašīnām pārdotas ar automātisko, bet 2 ar manuālo pārnesumkārbu, visām 1.6 litru Turbo motori ar 180 zirgspēkiem, visas pārdotās automašīnas ir sudraba krāsā.
Latvijā pirmās Opel Astra Sports Tourer automašīnas jau ielās

Jau nākamnedēļ Hansa Auto salonā ieradīsies vēl viena Opel Astra Sports Tourer automašīna, kuru plānots izvietot salonā interesentu apskatei. Jāatgādina, ka jaunās paaudzes Opel Astra automašīnas ir veidota uz pilnīgi jaunas šasijas, tāpat ir izstrādāta jauna šasija - Flex Ride - elektroniskā šasijas kontroles sistēma acumirklī reaģē uz mainīgajiem apstākļiem un nepārtraukti pielāgojas jūsu braukšanas stilam. Nepārtrauktā amortizācijas kontrole pielāgojas amortizācijas apstākļiem reālā laikā. Tāpat uzlaboti ir arī dzinēji, kuri kļuvuši vēl ekonomiskāki degvielas patēriņa ziņā, jaudīgāki braukšanas dinamikas ziņā un ekoloģiskāki izmešu ziņā.

Opel pēdējos gados ieguldītie līdzekļi izpētē un attīstībā noteikti atmaksājas. Opel saista lielas cerības ar Opel Astra modeli, Eiropā pārdotas jau vairāk nekā 200 000 šīs markas automašīnas. Opel Astra modelis šogad ieguvis ārkārtīgi daudz apbalvojumus - Latvijā Opel Astra atzīta par Gada auto 2010, pasaulē prestižo "Zelta stūres" apbalvojumu un "Red Dot" apbalvojumu, kas ir viena no lielākajām un prestižākajām dizaina balvām pasaulē. To produktiem piešķir un pasniedz starptautiska dizaina ekspertu žūrija, kuras galvenie vērtēšanas kritēriji ir novatoriskums, funkcionalitāte un regulāra kvalitāte.

Par Hansa Auto

SIA "Hansa Auto" ir oficiālais Opel un Chevrolet automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību kopš 1999. gada.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV