Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

KIA Detroitas autoizstādē demonstrēs konceptauto KV7

Ilgvars Ļubka, 04.01.2011. 10:02

Starptautiskajā Ziemeļamerikas auto izstādē Detroitā, kas sāksies 15. janvārī, Dienvidkorejas autoražotājs KIA pirmo reizi izrādīs konceptautomobili KV7. Līdz brīdim, kad autošovs vērs durvis presei un apmeklētājiem, KIA izvēlas paturēt noslēpumā sīkākas detaļas, tāpēc šobrīd apskatāma KV7 skice.
KIA Detroitas autoizstādē demonstrēs konceptauto KV7

Vienlaikus KIA uzsver, ka aizvadītajos gados izlaistie sērijveida modeļi Soul, Forte Koup un Sportage bijuši visai līdzīgi iepriekš demonstrētajiem prototipiem. Visas trīs automašīnas izpelnījušas augstu pircēju un ekspertu novērtējumu par to dinamisko un industriāli kvalitatīvo dizainu.

KIA Automobiles valdes loceklis Ilgvars Ļubka: "2011. gada Ziemeļamerikas motoršovā KIA nāks klajā ar dramatisku dizaina pavērsienu, kas iezīmēs pilnīgi jauna un nekonvenciāla automobiļa drīzu ienākšanu tirgū, – un tas ir konceptauto KV7."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV