Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

KIA izlaiž jaunu Picanto modeli

Ilgvars Ļubka, 05.01.2011. 09:34

KIA Motors Corporation publicējusi jaunā pilsētas mazauto Picanto pirmos attēlus. Jaunā modeļa dizains ir drosmīgs, augstvērtīgs, izteiksmīgs un pašpārliecināts.
KIA izlaiž jaunu Picanto modeli

2011. gada Picanto radīts pilnīgi no jauna, tas ir garāks un ar lielāku riteņu bāzi nekā līdzšinējam modelim. Ar tā palīdzību KIA vēlas paplašināt savu ietekmi augošajā supermini jeb pilsētas auto segmentā.

„Picanto sānskatā redzama izteikta forma un raksturīga, augšupejoša sānu līnija. Rezultātā iegūstam gaismas un ēnas spēli, kas vizuāli samazina automašīnas augstumu, un piešķir tai pārliecinošu stāju," uzskata KIA galvenais dizaineris Pēters Šreijers (Peter Schreyer).

Pašreizējais Picanto modelis tika ražots tikai vienā versijā kā piecu durvju hečbeks. Jaunās paaudzes automašīna visā pasaulē arī tiks pārdota piecu durvju versijā, taču Eiropā tiks piedāvāts arī sportiskāks trīs durvju Picanto modelis.

Jaunajam Picanto tiks uzstādīts viena no četrām jaunu dzinēju un transmisiju kombinācijām ar 1 vai 1,2 litru motora darba tilpumu. Jaunie dzinēji nodrošinās šai klasei īpaši zemus CO2 izmešus. Paralēli benzīna dzinējiem atsevišķās valstīs tiks piedāvātas automašīnas ar gāzes vai biodegvielas barošanas sistēmām.

Jaunās paaudzes KIA Picanto oficiālā pirmizrāde notiks Ženēvas starptautiskajā autoizstādē 2011. gada martā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV