Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Japānas autorūpnīcā sākta jaunā "Lexus CT 200h" ražošana Eiropas tirgum

Amserv Motors, 17.01.2011. 15:17

Īsi pirms Ziemassvētkiem, 22.decembrī, Toyota Motor Kyushu rūpnīcā Japānā tika sākta jaunā Lexus CT 200h modeļa masveida ražošana. Līdz ar to pirmās saražotās automašīnas Eiropas tirgū nonāks jau tuvākajā laikā. Latvijā šis modelis gaidāms marta vidū.
Japānas autorūpnīcā sākta jaunā "Lexus CT 200h" ražošana Eiropas tirgum

Jaunais Lexus CT 200h ir pirmais kompaktklases auto mazo luksus klases automašīnu tirgū, kas pilnībā darbināms ar hibrīddzinēju. Nelielais izmērs, ekskluzīvais aprīkojums, hibrīdtehnoloģija un izcili zemais CO2 izmešu daudzums (87g/km) ir tās prasības, kas svarīgas šī modeļa mērķauditorijai - jauniem, sevi jau apliecinājušiem aktīviem cilvēkiem, kam rūp apkārtējā vide

Endijs Feifenbergers (Andy Pfeiffenberger), Lexus Europe viceprezidents: "Esam patīkami pārsteigti, cik lielu interesi mūsu dīleru un potenciālo klientu vidū izraisījusi ziņa par Lexus CT 200h ienākšanu tirgū. Šobrīd jau krietni pārsniegts plānotā pieprasījuma līmenis un pircēji ar nepacietību gaida, kad varēs iegādāties šo modeli. Mēs ceram, ka šī auto parādīšanās tirdzniecībā veicinās pozitīvas pārmaiņas Eiropas Lexus tirgū."

Kyushu rūpnīca Japānā ir viena no modernākajām un inovācijām bagātākajām autoražotnēm pasaulē. Ražotnē tiek ievēroti visaugstākie kvalitātes standarti, kas iegūti prasmīgi savienojot inovatīvas ražošanas tehnoloģijas ar Lexus meistaru izcilo prasmi. Rūpnīca saņēmusi vairākus nozīmīgus starptautiskus apbalvojumus par tās augsto kvalitāti, pēdējie no tiem piešķirti 2010. gadā.

Hibrīds Lexus CT 200h veidots saskaņā ar īpaši stingru izstrādes standartu kopumu, kas pazīstams kā Lexus MUSTs. Šie unikālie standarti ietver vairāk nekā 500 dažādus nosacījumus, kas paredz striktus norādījumus par dizainu, inženiertehnoloģijām un regulē katru auto ražošanas procesa posmu sākot no detaļu izveides un karkasa metināšanas līdz montāžai un krāsojumam. Lexus MUSTs ietver arī NVH standartus, kas paredzēti Lexus zīmolam atbilstoša līmeņa akustiskā komforta un ilgmūžības sasniegšanai, tostarp arī attiecībā uz Lexus hibrīddzinēja tehnoloģiju. Piemēram, šie standarti attiecas arī uz auto izskatu, taustes kvalitāti, skaņas kvalitāti un kontroles ierīču jūtīgumu un sniegumu.

Lai pārliecinātos par automašīnas atbilstību augstākā līmeņa kvalitātei, tiek veikta līdz sīkumiem precīza auto virsbūves pārbaude 1700 dažādos punktos. Šim nolūkam izmanto vismodernākās digitālās mērierīču tehnoloģijas, ko papildina meistaru pieredze.

Izcilais klientu serviss, teicamā kvalitāte un augstu atzinību sasniegušais dīleru tīkls ir un paliek viens no Lexus zīmola stūrakmeņiem. Savukārt jaunais Lexus CT 200h ļaus kompaktās premium klases automašīnu cienītājiem kļūt par pirmajiem, kas pilnībā izbaudīs ne tikai jaunā auto priekšrocības, bet arī arvien jaunās iespējas, ko piedāvā Lexus klientu apkalpošana.

Amserv Motors salonā jaunais Lexus CT 200h pārdošanā parādīsies šī gada marta vidū, bet līdz tam iespējams jau pieteikties tā izmēģinājuma braucienam un būt starp pirmajiem, kas turēs rokās jaunā hibrīdauto stūri. Vairāk - www.amserv.lv/lexus/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV