Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Fiat Freemont – mazliet savādāks Dodge Journey

Andris Vilks, 25.01.2011. 16:01

Itāļu kompānija Fiat prezentējusi modeli Freemont – uz Dodge Journey bāzes izstrādātu minivenu, kas pārdošanā nonāks šā gada otrajā pusē.
Fiat Freemont – mazliet savādāks Dodge Journey

Septiņvietīgais Freemont no sava amerikāņu donora atšķiras ar savādāku radiatora resti un buferiem, kā arī modificētu piekari un stūres iekārtu. Salona attēli vēl nav publicēti, taču ražotājs sola, ka Freemont iegūs jaunu priekšējo paneli ar dekoratīvajiem hroma elementiem un jaunu mērinstrumentu noformējumu.

Atšķirībā no Dodge minivena, kas tiek piedāvāts ar piecām sēdvietām (septiņas – par papildu samaksu), Fiat Freemont jau standartā ir septiņvietīgs, bet automašīnas bāzes aprīkojumā iekļauta trīs zonu klimatkontrole, bezatslēgas pieeja, miglas lukturi, septiņi gaisa spilveni, borta kompjūters, riepu spiediena kontrole un audio sistēma ar sensoru ekrānu.

Freemont garums ir 4,89 m, platums 1,88 m, augstums 1,72 m un riteņu bāze 2,89 m. Automobilis būs pieejams kā priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņas versijā. Pirmajā gadījumā tas būs aprīkots ar divlitru MultiJet dīzeļdzinēju, kas atkarībā no modifikācijas attīsta 140 vai 170 ZS jaudu un tiek komplektēts ar manuālo pārnesumkārbu, savukārt pilnpiedziņas versijā tas būs pieejams ar šīs pašas saimes 170 ZS dīzeli vai 276 ZS jaudīgo Chrysler 3,6-litru benzīna dzinēju, kas sajūgts ar automātisko transmisiju.

Fiat Freemont cenas pagaidām nav zināmas. Dodge Journey Latvijā maksā, sākot no 16 552 LVL.

Jāpiebilst, ka Fiat Freemont ir pirmais modelis, kas tapis Fiat un Chrysler grupas sadarbības ietvaros.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV