Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Ziemas prieki" Tukumā noslēdzas ar kārtējo Trušu uzvaru

Inese Biele, 26.01.2011. 14:02

Neskatoties uz sniegotajiem laikapstākļiem, sestdien, 22.janvārī Tukuma Ledus Hallē tika dots starts autofotoorientēšanās sacensību trešās sezonas pirmajam posmam „Ziemas prieki I/2011". Pēc rūpīgas maršruta un stratēģijas plānošanas 58 komandas no visas Latvijas devās savā šī gada pirmajā piedzīvojumā.
„Ziemas prieki" Tukumā noslēdzas ar kārtējo Trušu uzvaru

Sacensību dalībnieku uzdevums bija pēc kartes un fotogrāfijām atrast un nofotografēties pie interesantākajiem apskates objektiem Tukuma un Talsu apkārtnē. Vairāki objekti nebija viegli atrodami lielo sniega kupenu dēļ. Taču šis apstāklis padarīja sacensības interesantākas. Arī Talsu deviņi pakalni daudzām komandām izrādījās „cietais rieksts". Šo sacensību īpašais dzīvnieks bija šinšillas zemnieku saimniecībā „Upeskalni" – dalībniekiem starp 500 dzīvnieciņiem bija jāatrod viena konkrētā šinšilla un ar to jānofotografējas.

Organizatori bija parūpējušies arī par to, lai „Ziemas prieki" patiešām būtu īsti ziemas prieki – dalībnieku papilduzdevumā ietilpa bļitkotāju meklēšana, šļūkšana no Ragavu kalna Milzkalnā, sniegavīru velšana „Piejūras Namā", svecīšu iedegšana eglītē, kā arī karstas zupas baudīšana jūras krastā Abragciemā.

Līdz finišam Jaunpils pilī tika 56 komandas. Divas komandas šoreiz pievīla tehnika. Taču arī nefinišējušie ir apņēmības pilni startēt nākamajos braucienos.

Īpašu pārsteigumu pirmo trīs vietu sadalījumā nav.

Savu kārtējo uzvaru ir guvusi komanda „Trusis" –Jānis Keterliņš, Pēteris Ločmelis, Maija Pūpola, Inese Austruma, nobraucot 375 km un kopvērtējumā iegūstot 17340 punktus.

Otrajā vietā ierindojās ilggadējie Saab kluba komandas braucēji – Inesis Vimba, Ainars Mediņš, Rūta Mediņa, Agate Mediņa, ar nobrauktajem 364 km un iegūtajiem 16740 punktiem.

Trešā vieta tika komandai 4iksi-XXXX – Armandam Daigam, Guntai Nusbaumai, Evai Vijupei, Ģirtam Dambekalnam. Viņi nobrauca 294km un ieguva 16150 punktus.

Apsveicam uzvarētājus!

Visas autofotoorientēšanās sacensību dalībnieku atsauksmes un rezultāti publicēti sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv

Nākamais posms notiks 26.martā Saldus pusē un Leišmalē. Reģistrācija jau sākusies.

Mūs atbalsta:

Tukuma TIC, Tukuma Ledus Halle, Jaunpils pils, viesu māja "Atmatas", "Piejūras Nams", atpūtas komplekss "Milzkalns", Abragciema kempings, šinšilu audzētava "Upeskalni", Kandavas kartodroms, "Salmu lietas", karšu izdevniecība "JāņaSēta", interneta portāli www.vietas.lv, www.travelnews.lv , www.iauto.lv, www.reitingi.lv, www.novonews.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV