Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas Motormuzeju bez maksas steidz apmeklēt CSDD e-pakalpojumu lietotāji

Ieva Bērziņa, 02.02.2011. 14:43

Rīgas Motormuzeju bez maksas var apmeklēt visi Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) e-pakalpojumu lietotāji. Akcija tika izsludināta pagājušā gada decembrī. Tās laikā personas varēja pieteikties e-pakalpojumiem (e.csdd.lv) un dāvanā saņemt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu. Dāvanu karte tika nosūtīta arī pārējiem autovadītājiem, kuri kā informācijas avotu izmanto direkcijas piedāvātos elektroniskos pakalpojumus.
Rīgas Motormuzeju bez maksas steidz apmeklēt CSDD e-pakalpojumu lietotāji

Janvārī šo iespēju ir izmantojuši gandrīz pusotrs tūkstotis elektronisko pakalpojumu lietotāju. Bet kopumā dāvanu kartes tika nosūtītas vairāk nekā 170 tūkstošiem autovadītāju un transportlīdzekļu īpašnieku. Bezmaksas apmeklējums vienai personai būs derīgs vēl februārī un martā. Cilvēkam, ierodoties Rīgas Motormuzejā, ir jāuzrāda tikai personu apliecinošs dokuments. Dāvanu kartes izdruka nav nepieciešama.

Rīgas Motormuzejs aicina vēsajās ziemas dienās izbaudīt seno spēkratu romantiku un skaistumu. Turklāt no pagājušā gada decembra muzejā ir atklāta jauna izstāžu zāle, kuras tematika ir senie kravas, specializētie un militārie spēkrati.

Muzeja darba laiks:
katru dienu no plkst. 10:00-18:00
Muzeja adrese: S. Eizenšteina 6, Rīga
Tel. (+371) 67097170

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV