Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Mazda nodrošinās 24 h bezmaksas tehnisko palīdzību

Laura Jēgere, 07.02.2011. 12:11

Šī gada sākumā Inchcape grupas uzņēmums, Mazda oficiālais dīleris, SIA Baltic Motors ieviesis vērienīgas izmaiņas un jauninājumus klientu servisā.
Mazda nodrošinās 24 h bezmaksas tehnisko palīdzību

Mazda automašīnu īpašniekiem turpmāk būs pieejama 24 h tehniskā palīdzība ceļā. Baltic Motors nodrošina ražotāja apstiprināto pakalpojumu Mazda Europe Service jeb diennakts palīdzību ceļā. Tas darbojas 15 Eiropas valstīs, un pakalpojuma ietvaros tiek nodrošināts serviss, transports un viesnīca garantijas perioda laikā. Taču arī pēc garantijas perioda lakā Mazda īpašnieki jebkurā diennakts laikā, ja noticis negadījums, var nogādāt savu spēkratu uz Mazda oficiālo servisu. Bezmaksas 24 stundu serviss pieejams visiem jaunajiem Mazda markas automobiļiem, ieskaitot jaunā modeļa minivenu Mazda5, kas tikko ieradies Latvijā. „Mēs gan ceram, ka Mazda īpašniekiem šī dienesta pakalpojumus nenāksies izmantot," saka Mazda tirdzniecības vadītājs Latvijā Ģirts Bērziņš. „Saskaņā arī vācu žurnāla Auto Bild aptauju Mazda jau kopš 2001. gada ir uzticamāko auto pirmajā trijniekā Vācijā."

Savukārt, iegādājoties Mazda6 akcijas laikā tai tiks nodrošināta bezmaksas tehniskā apkope visa garantijas termiņa laikā, ziemas riepu komplekts ar Mazda oriģinālajiem vieglmetāla diskiem, signalizācija, kā arī bezmaksas servisa maiņas auto. „Šīs priekšrocības, iegādājoties jaunu Mazda6 dod reālu 920 latu ietaupījumu, kas nav maz, ņemot vērā, ka automašīnas cena sākas ar 14 970 latiem," uzsver Ģirts Bērziņš.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV