Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ Rīgas Motormuzejā varēs apskatīt Russo Baltic Racing komandas Jaguar

Miks Pētersons, 09.02.2011. 14:03

E-type vēsturiskās automašīnas, kas ar panākumiem startēja 14. Monte-Carlo rallijā. Jaguar E-type spēkrati muzejā tiks izvietoti tieši tādā tehniskā stāvoklī, kādā tie finišēja Monte-Carlo – aprīkoti atbilstoši sacensību nolikumam un klāti ar pēdējā rallija posma putekļiem.
Šonedēļ Rīgas Motormuzejā varēs apskatīt Russo Baltic Racing komandas Jaguar

Komandas labākais sniegumu uzrādīja Iļjas Kašina un Vladimira Demjanenko ekipāža, kas savā klasē izcīnīja godpilno 3. vietu un kopvērtējumā ieguva 68. vietu no 249 finišu sasniegušajām ekipāžām. Neveiksmīgi pārsista riepa liedza Jurijam Lisenko un Raimondam Strokšam izcīnīt uzvaru savā klasē. Viņiem nācās samierināties ar 5. vietu klasē un 112. vietu kopvērtējumā. Savukārt Jāņa Metmaņa un Viktora Poljakova ekipāža ierindojās 127. vietā kopvērtējumā un 9. vietā klasē.

Vairāk informācijas un dalībnieku iespaidus varēs gūt preses konferencē Rīgas Motormuzejā šī gada 10. februārī plkst. 11:00. Tajā piedalīsies Russo Baltic Racing komandas pārstāvji un Rīgas Motormuzeja vadītājs Aivars Aksenoks.

Kā iepriekš tika ziņots, Monte-Carlo vēsturiskajā rallijā startēja Russo Baltic Racing rallija komanda ar trīs pilnībā restaurētām un rallijam sagatavotām Jaguar E-type vēsturiskās automašīnām.

Šogad Monte-Carlo rallijs atzīmē 100. gadskārtu, savukārt mūsu komandas auto -Jaguar E-type modeļi svin 50. gadadienu. Tādēļ šīs sacensības kā starptautiskā mērogā, tā arī Latvijas komandai bija īpašas.

Russo Baltic Racing rallija komandu atbalsta: Jaguar pārstāvis Latvijā BM Auto, Ēdoles pils, Elko grupa, Dikļu pils , Radisson, Yokohama, Champion, Comma, žurnāls „Kapitāls", NORDI dizaina klubs, Hanzas Vīnu galerija un Rīgas Motormuzejs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV