Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Turpinās pieteikšanās "Pavasara rallijam" no Saldus līdz Mažeiķiem

Inese Biele, 08.03.2011. 12:38

Jau 59 ekipāžas ir pieteikušas savu dalību aizraujošās autofotoorientēšanās sacensībās visai ģimenei - "Pavasara rallijs".
Turpinās pieteikšanās "Pavasara rallijam" no Saldus līdz Mažeiķiem

26.martā ikviens tiek aicināts nesēdēt mājās, bet gan izmēģināt savus spēkus autofotoorientēšanās braucienā pa Saldus, Skrundas, Priekules, Vaiņodes, kā arī Lietuvas interesantākajām apskates vietām. 8 stundu laikā komandai pēc kartes ir jāatrod kontrolpunkti, pie kuriem ir jānofotografējas vai jāveic kāds uzdevums. Par katru pareizi atrasto kontrolpunktu tiek piešķirti punkti. Uzvar komanda, kura ir savākusi vislielāko punktu skaitu.

Lai piedalītos "Pavasara rallijā", ir nepieciešams vieglais automobilis, komanda no vismaz 2 cilvēkiem, fotoaparāts, attiecīgā reģiona karte un labs noskaņojums. Par adrenalīnu un piedzīvojumiem parūpēsimies mēs.

Sacensību starts – motelī/kafejnīcā "Kalnakrogs" Rudbāržos, finišs – "Smuku muižā", Remtes pagastā.

Reģistrācija "Pavasara rallijam" sacensību mājas lapā www.autofotoorientesanas.lv joprojām turpinās. Turpat var iepazīties ar sacensību nolikumu, dalībnieku atsauksmēm un citu noderīgu informāciju.

Uz tikšanos 26.martā "Pavasara rallijā"!

Atbalsta: "PitStop" autokosmētika, "Wunderbaum" gaisa atsvaidzinātāji", "Smuku muiža", peintbola parks "Dāre", J.Rozentāla Saldus mākslas un vēstures muzejs, Vecauces pils, Kalvenes zooloģiskais dārzs "Cīruļi", cepumu un saldumu ražotājs "MATSS", motelis/kafejnīca "Kalnakrogs", minerālūdens "Mihalkovo" no Bulgārijas, interneta portāli www.vietas.lv, www.travelnews.lv, www.iauto.lv, www.novonews.lv , www.bavariancar.lv, www.reitingi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV