Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

12. Rīgas starptautiskā autošova TOP 10

Inese Libere, 29.04.2011. 12:38

Vakar Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā darbu sāka 12. Rīgas Starptautiskais autošovs. Izstādes organizatori ir izveidojuši savu šīgada TOP 1O, kas izstādes apmeklētājiem vienkārši ir jāredz. Gan šie, gan arī vēl daudzi citi visdažādāko modifikāciju automobiļi un plašā, interesantā izklaides pasākumu programma vēl būs aplūkojama līdz 1. maijam.
12. Rīgas starptautiskā autošova TOP 10

TRAKIE SOMI!!!

Pārdroši triki, auto dauzīšana, uguns un eksplozijas – ekstrēms autokaskadieru šovs no piektdienas!

Jaunākie modeļi

Autoizstādē skatāmi visjaunākie un aktuālākie populāro automarku modeļi: Renault Latitude, Honda Accord Type-S, Peugeot 508, Toyota Auris HSD, Subaru Outback, KIA Sportage, Nissan Micra un vēl citi!

Maksimāls tūnings

Izstādē maksimāli tūnēti un modificēti auto no Latvijas un ārvalstīm. Efektīvs izskats, jaudīgi dzinēji, eksplozīvas audiosistēmas un daudz kas vēl.

Ekskluzīvs tūnings – tikko no Ženēvas

Pilnīgi jauns 2011. gada Porsche Cayenne 958 ar Hamann Guardian aerodinamisko tūninga komplektu, kas savu debiju piedzīvoja šogad Ženēvā.

Amerikāņu muskuļauto

Corvette, Camaro... Rupjš, mežonīgs spēks, grūti valdāma jauda un pamatīgs dizains – muskuļauto okeāna otras puses. Izstādē skatāmi gan automobiļi, gan tas, "kas lācītim vēderā".

Excalibur IV Roadster SS

Būvēts 1984. gadā uz Corvette bāzes un bruņots ar 5 litru (!) GM V8 dzinēju, tas ir viens no tikai 159 tādiem automobiļiem visā pasaulē. Šo auto iecienījuši populāri un pazīstami cilvēki – Arnolds Švarcenegers, Rods Stjuarts, Džejs Leno un citi.

Restaurēti auto

Autošovā un izstādē skatāmi daudzi veci automobiļi, kas atjaunoti pirmreizējā spožumā un godībā. Unikāla iespēja apskatīt, pat aptaustīt neikdienišķos auto no pagātnes.

Krokodilādas bīmeris

Kas, kas? Ar krokodila ādu apvilkts BMW?! Gandrīz – auto virsbūve aplīmēta ar īpašas tekstūras un reljefa materiālu, kas izskatās pēc īstas krokodilādas.

Mercedes Benz – vēsture un mūsdienas

Mercedes Benz kluba stendā automobiļi, kurus šķir gadu desmiti – slavenais Mercedes Benz SLC un jaunais Mercedes Benz SL. Uzskatāms piemērs tradīcijām un progresam.

Peugeot RCZ – 5,6 l/100 km

Tas ir būtībā konceptauto, kas pateicoties pozitīvajām autokritiķu un publikas atsauksmēm Frankfurtes autošovā, nonāca sērijveida ražošanā. Ekonomiju un dinamiku nodrošina 2 litru HDI 163 zirgspēku dīzeļmotors.

Plašāka informācija autošova mājaslapā: http://www.bt1.lv/autoshow/

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un SIA "Auto Ekspo".

Darba laiks:
29.–30. aprīlis 10.00–18.00
1. maijs 10.00–17.00

Biļešu cenas:
Ieejas biļete – Ls 3,50
Pensionāriem, skolēniem līdz 18 gadu vecumam – Ls 2,50
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 9,00
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – bez maksas

Ar Rīgas Starptautiskā autošova biļetēm ir iespējams arī apmeklēt blakus hallē notiekošo izstādi "Automehānika 2011" un "Transports un Loģistika 2011".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV