Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas BMW klubs rīko "BMW Open Track Day 2011"

Anrijs Anspoks, 09.05.2011. 15:25

15. maijā oficiālais Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris– oficiālais BMW pārstāvis Latvijā "BM Auto" aicina visu marku automašīnas uz kopēju pasākumu – "BMW Open Track Day 2011", kas notiks Rīgā, Biķernieku sporta bāzē. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt sava auto spēkus trasē kopā ar citiem braucējiem, satikt domubiedrus un auto entuziastus, kā arī piedalīties dažādos konkursos un saņemt balvas.
Latvijas BMW klubs rīko "BMW Open Track Day 2011"

"BMW Open Track Day", kas notiks jau trešo gadu pēc kārtas, nav sacensības – tā ir iespēja ikvienam autovadītājam izbaudīt sajūtas, ko spēj sniegt viņa automašīna, braucot ātrāk nekā ikdienā tam īpaši paredzētā vietā. Pasākuma vietā tiks nodrošināta tiesnešu-drošības uzraugu klātbūtne, kā arī apsardzes un ātrās palīdzības uzraudzība.

Pasākumā būs iespējams ne tikai izbraukt pa trasi, bet arī piedalīties dažādos konkursos un saņemt balvas no pasākuma galvenā partnera „BM Auto" un atbalstītājiem- Red Bull, Alita un kafejnīcas «Ar mani atkal runā kaijas». "BMW Open Track Day" galvenā balva būs iespēja laimēt uz vienu dienu ar pilnu degvielas tvertni kādu no pēdējās paaudzes BMW automašīnām no „BM Auto".

Pasākuma laikā „BM Auto" visiem BMW automašīnu īpašniekiem piedāvās iespēju veikt bezmaksas automašīnu diagnostiku speciālā stendā, kā arī pieteikties servisa apmeklējumam par viszemāko darba stundas maksu.

Paralēli visam, būs iespēja nolīgt trases taksi- „Track Taxi", kas būs autošosejas sporta automašīna ar pieredzējušu autosportistu pie stūres, un izvizināties pa trasi. Darbosies arī kafejnīca un skanēs laba mūzika visas dienas garumā ar Dj. Hipp pie pults.

Pasākumā piedalīsies un dzīvos līdzi notiekošajam arī Latvijas BMW kluba pēdējo divu gadu labi draugi- Strazdes bērnu nama bērni, kuriem arī ir plānotas dažādas aktivitātes pasākuma laikā.

"BMW Open Track Day" kartība:
12:00 – 14:00 Ierašanās un reģistrācija Biķernieku kompleksajā sporta bāzē;
14:00 – 14:10 Instruktāža braucējiem;
14:15 Starts 1. grupai
14:50 Starts 2. grupai
17:00 Braucienu beigas
17:00 – 18:00 Konkursi un apbalvošanas. Balvas no BM Auto.

Svarīgi:
Pasākumā un trases braucienā var piedalīties visu marku automašīnas!
Braucienu laikā trasē automašīnās var atrasties vadītājs un viens pasažieris!
Braucienu laikā ķiveres ir obligātas visiem braucējiem un pasažieriem. Lūgums visiem paņemt līdzi savas ķiveres!

Lai būtu iespēja braukt pa trasi, jums ir jāapmeklē Latvijas BMW kluba mājas lapa www.bmwklubs.lv, jāatver attiecīgais "BMW Open Track Day" raksts, jāsameklē saite uz pieteikumu, jāaizpilda un jānosūta.

Dalības maksa braucējiem pa trasi ir 10 Ls, ar nosacījumu, ka pieteikums ir nosūtīts un apmaksa veikta līdz 14. maija plkst. 22.00, bet pasākuma dienā tā ir 15 Ls. Tiem, kuri vēlas apmeklēt pasākumu kā skatītāji, līdzjutēji vai līdzbraucēji, ieejas maksa vienai personai ir 1 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV