Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Citroën DS4 un Citroën C4 saņem prestižo Auto Bild 2011 Design Award

SIA VEHO Citroën Importētājs Latvijā, 27.05.2011. 10:10

Ieguvis „Gada skaistākā auto" nosaukumu Starptautiskajā Auto festivālā šā gada sākumā, CITROËN DS4 tam pievienojis autoritatīvā vācu izdevuma „Auto Bild 2011 Design Award" balvu, kuras balsojumā piedalījās „Auto Bild" lasītāji visā Eiropā.
Citroën DS4 un Citroën C4 saņem prestižo Auto Bild 2011 Design Award

CITROËN DS4 ierindojās arī trešajā vietā kategorijā "Most Beautiful among the Beautiful" („Skaistākais starp skaistākajiem") , nedaudz piekāpjoties tikai Mercedss Benz SLK un 6. sērijas BMW.

„Auto Bild" kopā ar 26 partneriem Eiropā katru gadu rīko dizaina balvas aptauju. Lasītāji izvēlas, viņuprāt, labākos modeļus piecās kategorijās: pilsētas un kompaktklases auto, kupejas un kabrioleti, vidējās klases auto un miniveni, pilnpiedziņas auto un konceptauto. Visu balsojumu kritērijs ir viens – patīk.

CITROËN DS4 ieguva pirmo vietu pilsētas un kompaktklases automašīnu kategorijā 116 modeļu konkurencē, bet otrajā vietā ierindojās CITROËN C4.

CITROËN DS4 ir otrais modelis Citroën jaunajā DS līnijā. CITROËN DS4 kā patiesi radoša dizaina piemērs drosmīgi apvieno visskaistāko piemērus, radot jaunu automobiļa tēlu. „Noteikumu interpretēšana no jauna atvēra mums jaunas iespējas, ienesot praktiskus un pārsteidzošus jaunus risinājumus automobiļu mobilitātē," komentē DS4 galvenais stilists Marks Pinsons.

CITROËN DS4 veidotāji sešās īsfilmās atklāj savas sajūtās, iespaidus un iedvesmas avotus veidojot šo jauno, unikālo DS līnijas auto. Skatieties video mājas lapā http://www.citroen.lv/modeli/DS4/

CITROËN Importētāja SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda stāsta: Šī iespaidīgā dubultuzvara vēlreiz pierāda markas kreativitāti un inovācijas.

www.citroen.lv
www.twitter.com/citroenlv
www.draugiem.lv/citroen

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV