Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgas Motormuzejā finišēs autoekspedīcija Rīga – Singapūra- Rīga

Ieva Bērziņa, 07.07.2011. 10:21

Piektdien, 8.jūlijā, Rīgas Motormuzejā finišēs ugunsdzēsēju auto ekspedīcija Rīga – Singapūra- Rīga.
Rīgas Motormuzejā finišēs autoekspedīcija Rīga – Singapūra- Rīga

No Rīgas 2009.gadā ar divām ekspedīcijas vajadzībām pārbūvētām ugunsdzēsēju automašīnām startēja ekspedīcija Rīga – Melburna. Ar vienu no mašīnām tika sasniegts šīs ekspedīcijas tālākais punkts – Singapūra. Ceļš līdz Singapūrai un atpakaļ ar vairākiem pārtraukumiem ilga 2 gadus un šo piektdien četri ekspedīcijas dalībnieki atgriezīsies Rīgā. Visu maršrutu, kas ir aptuveni 42 tūkstoši kilometru, veicis viens dalībnieks - autoekspedīcijas vadītājs Harijs Sils.

Šī bija ceturtā sabiedriskās organizācijas „Baltijas zvaigznes" autoekspedīcija. Iepriekšējās trīs bija „Pasaules jumts" (Latvija – Nepāla – Latvija) 2002 gadā, „Saules vārti" (Mehiko – Buenosairesa) 2005.gadā un „Āfrikas josta" (Rīga – Keiptauna) 2007.gadā.

Svinīgā ekspedīcijas dalībnieku sagaidīšana Rīgas Motormuzejā notiks 8.jūlijā plkst. 14:00. Viens ekspedīcijas automobilis uz Rīgas Motormuzeja terases būs apskatāms līdz 11. jūlijam.

Plašāku informāciju par ekspedīcijas norisi var iegūt mājas lapā www.interexpedition.lv.

Vairāk informācijas:
Tālr. 67097170
e-pasts: info@motormuzejs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV