Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Chevrolet prezentē jauno pikapu Colorado

Andris Vilks, 07.10.2011. 14:34

Taizemē notikusi jaunās paaudzes pikapa Chevrolet Colorado prezentācija. Taizemes izvēle nav nejauša, jo minētajā valstī pēdējā laikā fiksēts strauji augošs pieprasījums pēc šāda veida tehnikas.
Chevrolet prezentē jauno pikapu Colorado

Jaunais Colorado ir radīts Chevrolet Brazīlijas konstruktoru nodaļā un paredzēts galvenokārt Āzijas-Klusā okeāna, Āfrikas, Tuvo Austrumu un Dienvidamerikas reģioniem, kas tomēr neizslēdz iespēju, ka šo darba zirdziņu ieraudzīsim arī Eiropā un Ziemeļamerikā. Ražotājs informē, ka tiek apspriestas pikapa perspektīvas Eiropā, tomēr jāņem vērā tas, ka Vecajā pasaulē pikapi nav sevišķi iecienīti, turklāt brīvo nišu pasteidzies aizpildīt Volkswagen ar savu 2010.gada jaunumu Amarok. Iespējams, ka lielākas izredzes jaunajam Colorado ir tieši ASV, jo pašreizējās paaudzes modelim, kas ir apritē kopš 2004.gada, pieejami tikai pret degvielas patēriņu nesaudzīgie 2,9 l četrcilindru, 3,7 l sešcilindru vai 5,3 l V8 benzīna motori, kurpretim Āzijas Colorado būs ekipēts ar ekonomiskiem turbodīzeļdzinējiem. Viens no tiem ir 2,5 litru agregāts ar 150 ZS (350 Nm), bet otrs – 180 ZS motors, kas kombinācijā ar piecpakāpju manuālo kārbu attīsta 440 Nm, bet savienībā ar sešpakāpju automātu – 470 Nm. Taizemes tirgū jaunais Colorado būs pieejams 26 kombinācijās ar dažādu riteņu bāzes un kravas kastes un kabīnes garumu. Jau sērijveidā automašīna apgādāta ar ABS, ESP, elektronisko bremžu spēka sadales sistēmu, vilkmes kontroli, hidraulisko bremžu asistentu un gaisa spilveniem vadītājam un pasažierim. Ražotājs uzsver, ka atkarībā no kabīnes varianta, Colorado salonā būs atrodamas 16-30 sīklietu novietnes (padziļinājumi, kabatiņas, nišas utt.). Visbagātāk noformētā Colorado komplektācija LTZ izcelsies, tostarp ar ādas salonu, USB pieslēgvietu un LED lukturiem aizmugurē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV