Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tesla izgatavos sedana S sportisko modifikāciju

Andris Vilks, 07.10.2011. 09:35

Amerikāņu kompānija Tesla Motors gatavo augsni sedana S pircējiem – nesen klienti, kas bija veikuši pasūtījumus kompānijā, varēja paciemoties elektroautomobiļu ražotnē, bet šonedēļ kalifornieši paziņoja, ka tiks izstrādāta elektriskā sedana S sportiskā modifikācija, kas būs krietni dinamiskāka par standarta modeli.
Tesla izgatavos sedana S sportisko modifikāciju

Gandrīz pilnībā (95%) no alumīnija konstruētais Model S Sport Edition, būs apgādāts ar ietilpīgu akumulatoru bateriju bloku, kas ar vienu uzlādi atļaus veikt 480 kilometrus, bet aerodinamiskā pakete šim skaitam pievienos vēl 36 km. Sportiskajai modifikācijai būs savādāk noregulēta transmisijas un elektromotora darbība, tādēļ Sport Edition 100 km/h būs pa spēkam nieka 4,6 sekundēs.

Atgādinām, ka standarta Model S būs aprīkots mazāk ietilpīgiem akumulatoriem, kas nodrošinās 256 km distanci un no 2012.gada pavasara būs nopērkams par 42 500 eiro.

Elektriskā sedana Model S sportiskā modifikācija tiks tirgota gan ASV, gan arī Eiropā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV