Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Oranž Garaž" rīkos riepu šovu „Montē ar zvaigzni – Oranž Celendž 2011"

EasyGet.lv, 10.10.2011. 13:26 | komentāri (5)

Autoserviss „Oranž Garaž" 15. oktobrī plkst. 11:00 rīko riepu montāžas sacensības „Oranž Čelendž 2011" autoservisa telpās Senču ielā 2c, Rīgā, informē pasākumu aģentūra „Piraija Event" projektu vadītājs Verners Martinovs. Sacensībās slavenību klasē piedalīsies Intars un Lauris Busuļi, Normunds Rutulis un citi Latvijā populāri mākslinieki, kuri tāpat kā profesionāļu klases pārstāvji mēģinās pārspēt iepriekšējā gadā „Auto motīvs" uzstādīto rekordu – 11 minūtes. Aicināti piedalīties visi interesenti, gan no autoservisiem, gan skolām, gan garāžām. Lai sacensības būtu aizraujošākas un dalībniekiem lielāks spars sacensties, aicināti arī skatītāji un līdzjutēji.

Sacensību „Oranž Čelendž 2011" uzvarētājs iegūs 100 LVL naudas balvu un īpašu Oranž Čelendž kausu, kā arī tiks pasniegtas dažādas veicināšanas balvas labākajām komandām. Sacensības norisināsies divās klasēs: profesionāļu klase un slavenību klase.
Profesionāļu klasē startēs tādi auto servisi kā „Adam auto", „Varāns", kā arī pieredzējuši studenti no Rīgas Valsts Tehnikuma un Jelgavas Amatniecības vidusskolas.

Slavenību klasi pārstāvēs tādi mākslinieki kā Intars Busulis un Lauris Busulis, Normunds Rutulis, grupas „Triānas parks" dalībnieki – Edgars Viļumsons un Kristaps Ērglis, raidījuma "SeMS" vadītāja Ketija Dombrovska u.c.

Autoservisa "Oranž Garaž" vadītājs Artūrs Krešmanis par gaidāmajām riepu montāžas sacensībām: "Tā kā riepu montāžas sacensības Latvijā kļūst arvien populārākas, sacensību normatīvs salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu tiek nedaudz uzlabots, lai visiem dalībniekiem būtu līdzvērtīgas iespējas pārspēt un uzstādīt Latvijas rekordu . Izmantosim iespēju pārbaudīt savas prasmes un iespējas sacensībās kuras pulcē meistarus no visas Latvijas".

„Oranž Garaž" autoserviss darbojas kopš 2010.gada un šajā īsajā laika periodā sevi ir parādījis kā īstu zemo cenu autoservisu - efektīvi un kvalitatīvi izpildot katru darbu par visizdevīgāko cenu. Autoserviss, kurš mērķtiecīgi paplašinās Rīgā, piedāvājot saviem klientiem ar vien jaunus pakalpojumus, kā arī pastāvīgi organizē dažādas inovatīvas akcijas un sacensības. Sīkāka informācija par autoservisu „Oranž Garaž" atrodama: www.oranzgaraz.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV