Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Parakstīta vienošanās par jauna Opel dīlera izveidi Latvijā

Auto Blitz, 25.10.2011. 12:24

10.oktobrī starp Opel SouthEast Europe un Auto Blitz ir parakstīts nodomu protokols par jauna Opel dīlera Latvijā izveidošanu. Vienošanās paredz atvērt jauno Opel tirdzniecības un servisa centru Rīgā, Skanstes ielā 33, kas nesīs 'Auto Blitz' nosaukumu.
Parakstīta vienošanās par jauna Opel dīlera izveidi Latvijā

Vienošanos par jauna Opel dīlera atklāšanu Latvijā parakstīja Auto Blitz padomes priekšsēdētājs Māris Varkalis un Opel SouthEast Europe vadītājs Dragans Nenadovičs (Dragan Nenadovic). Noslēgtā vienošanās paredz jau šī gada novembrī atvērt jauno Opel tirdzniecības un servisa centru Rīgā, Skanstes ielā 33, kas nesīs „Auto Blitz" nosaukumu.

Māris Varkalis, Auto Blitz padomes priekšsēdētājs, uzsver: „Mūsu mērķis ir būt par labāko Opel dīleri Baltijā klientu apkalpošanas kvalitātes un sniedzamo pakalpojumu jomā. Būsim pirmie, kas pilnībā ieviesīs jaunos Opel korporatīvos standartus."

„Auto Blitz" būs lielākais Opel zīmola autocentrs Latvijā, kurā 650m2 atvēlēti salona ekspozīcijai, 560m2 servisa apkalpošanas zonai un 320m3 rezerves daļu noliktavai. Autocentrs atradīsies Rīgas centrā - Zirņu un Skanstes ielu krustojumā, kas ir vienlīdz labi sasniedzams klientiem no Rīgas, kā arī arī no attālākām vietām. Auto Blitz autocentrs nodrošinās pilnu pakalpojumu klāstu: klienti varēs iegādāties Opel vieglās un komercautomašīnas, kā arī mazlietotas automašīnas, varēs izmantot ātro servisu, virsbūves darbu servisu, pasūtīt un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus. Auto Blitz klientiem būs pieejami papildus pakalpojumi: līzings, apdrošināšana un auto noma. Auto Blitz darbu uzsāks mēneša laikā un klientiem piedāvās kvalitatīvi jaunus pakalpojumus automašīnu finansēšanas un apkalpošanas jomā.

Māris Varkalis papildina: „Esam izveidojuši pieredzējušu un zinošu speciālistu komandu, kas ar spēcīgu zīmolu dos jaunu izaicinājumu Latvijas autotirgū. Mēs esam jauns uzņēmums, taču mūsu komanda ir stāvējusi klāt pie Latvijas auto biznesa pašiem pirmsākumiem."

Auto Blitz ir dibinājuši Mūsa Motors Grupa un vairākas privātpersonas. Uzņēmuma komandu veido augstas raudzes profesionāļi, kuru pieredze auto jomā ir vairāk nekā 20 gadi. Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedz 1 miljonu EUR robežu. Jaunajā uzņēmumā plānots nodarbināt 15-20 darbiniekus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV