Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Debitējis Opel Combo kravas furgons

Andris Vilks, 15.11.2011. 09:58

Šveicē notiekošo tehnikas izstādi transportCH, vācu kompānija Opel izmanto, lai iepazīstinātu pasauli ar komerctransportlīdzekļa Combo kravas furgona variantu.
Debitējis Opel Combo kravas furgons

Uz Fiat Doblo bāzes radītais Opel Combo tiks piedāvāts ar diviem riteņu bāzes garumiem, ar divu augstumu jumtu, slēgtu, daļēji stiklotu vai pilnībā stiklotu virsbūvi. Piekļuvi kravas telpai nodrošinās divas asimetriskas aizmugures durvis vai viendaļīgs aizmugures vāks, savukārt par papildu maksu furgonu var aprīkot ar divām bīdāmām sānu durvīm.

Ar 3,8-4,6 kubikmetru tilpumu (īsā/garā riteņu bāze, abiem nolokāms blakussēdētāja sēdeklis), maksimāli 1 tonnu vestspēju, kā arī labākajiem parametriem pēc tilpuma, iekraušanas sliekšņa augstuma un bīdāmo durvju atvēršanas platuma, Opel Combo kļūst par līderi šajā segmentā.

Motoru klāstā ir četri dīzeļi, viens benzīna un viens gāzes (CNG) variants, kas aptver jaudas diapazonu 90-135 ZS robežās. Atkarībā no versijas komplektā piecu vai sešu pakāpju mehāniskā pārnesumkārba, bet 1.6 CDTI var pasūtīt arī ar piecpakāpju robotizēto Easytronic kārbu.

Opel Combo gāzes (CNG) modifikācijai standarta 60 litru degvielas tvertnes vietā tiek montēta 22 litru benzīna bāka un gāzes balons, kurā ietilpst 16,15 kg gāzes (garajai riteņu bāzei par papildu maksu – 22,1 kg), kas nodrošina kopējo nobraukumu līdz pat 750 km.

Izņemot CNG modifikāciju, visus pārējos motorus pēc vēlēšanās var kombinēt ar Start-Stop sistēmu, bet dīzeļa versijām apkopes intervāls palielināts līdz 35 000 km.

Kravas furgona kabīnē ierīkotas mantu novietnes durvīs, viena glabātuve jumta apšuvumā, stiprinājums dokumentiem uz priekšējā paneļa, kā arī portatīvā datora turētājs cimdu nodalījumā.

Opel Combo kravas furgona bāzes modifikācija ar 1,4 litru 95 ZS dīzeļmotoru maksās, sākot no 13 750 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV