Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Volkswagen ved uz Tokiju „apvidus" Passat universālu

Andris Vilks, 24.11.2011. 12:17

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen Tokijas autoizstādē (3.12-10.12) sola ierasties ar Passat Alltrack – universālu, kas paredzēts nedaudz smagākiem darba apstākļiem.
Volkswagen ved uz Tokiju „apvidus" Passat universālu

Patiesībā Volkswagen modeļu gammā jau ir vairāki „vieglie bezceļnieki," kurus pārstāv Polo Cross, Golf Cross un Touran Cross, taču Passat gadījumā šim nolūkam paredzētā modifikāciju pirmoreiz tiek apzīmēta ar Alltrack, kas atgādina par tādas pašas nozīmes Audi Allroad modeļiem.

Volkswagen Passat Alltrack ieguvis par 30 mm augstāku klīrensu, jaunus buferus, riteņu arku un sliekšņu uzlikas, kas pasargās virsbūvi no skrāpējumiem, īpašus riteņu diskus un matēta hroma dekorus.

Automobilim būs speciāla offroad programma, ko aktivizē ar slēdzi – ABS, slīpumu uzveikšanas palīgsistēma un DSG pārnesumkārba sāk darboties savādākā algoritmā, kas noderēs, pārvietojoties pa sliktiem ceļiem vai velkot piekabi.

Passat Alltrack paredzēti 4 motori: divi benzīna (160;210 ZS) un divi dīzeļi (140;170 ZS). Abi jaudīgākie agregāti jau sērijveidā kombinēti ar pilnpiedziņu un divsajūgu DSG pārnesumkārbu. Salīdzinājumā ar parasto Passat Variant, Alltrack degvielas patēriņš ir par puslitru lielāks.

Standarta komplektācijā iekļauti, tostarp komforta sēdekļi, automātiskā klimata iekārta, parkošanās sensori priekšā un aizmugurē u.tt.

Alltrack modifikācija pieejama tikai Passat universālam. Automašīnas cena – no 33 000 eiro, kas ir par 2000€ vairāk nekā tiek prasīts par parasto Passat universālu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV