Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Toyota demonstrēs nākotnes konceptu Fun-Vii

Andris Vilks, 29.11.2011. 15:04

Japānas autobūves kompānija Toyota Tokijas autoizstādē (no 3.12) izrādīs konceptautomobili Fun-Vii (Fun-Vehicle interactive internet), kas vēsta par Toyota nākotnes vīziju, kur cilvēki, automobiļi un sabiedrība ir savstarpēji saistīti.
Toyota demonstrēs nākotnes konceptu Fun-Vii

Trīsvietīgās automašīnas galvenā atšķirības pazīme ir virsbūves paneļi, uz kuriem transportlīdzeklī braucošie var atainot dažādus teksta ziņojumus un animācijas, tādejādi, pārveidojot automobiļa izskatu pēc saviem uzskatiem. Fun-Vii ir interneta pieslēgums, kas pastāvīgi piegādā jaunākos atjauninājumus, ļauj komunicēt ar citiem transportlīdzekļiem un infrastruktūras objektiem, laicīgi brīdinot par ceļa situāciju vai sarežģījumiem.

Lielāko daļu Fun-Vii funkciju varēs kontrolēt ar smartfonu un citu mobilo ierīču palīdzību.

Tokijas autoizstādē Toyota nodemonstrēs vēl divus konceptus – elektromobili uz mazauto iQ bāzes un četrvietīgu ģimenes auto, kas darbojas ar ūdeņradi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV