Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ford Focus saime papildinās

Andris Vilks, 01.12.2011. 11:03

Amerikāņu kompānija Ford izgatavojusi kompaktklases modeļa Focus sportisko modifikāciju Zetec S, kas papildinās Lielbritānijas tirgum paredzēto Focus saimi.
Ford Focus saime papildinās

No standarta Focus Zetec atšķirsies ar oriģinālu aerodinamisko elementu komplektu, 17 collu riteņu diskiem, gaismas diožu aizmugures lukturiem un aizdedzes pogu Ford Power. Zem motora pārsega būs atrodams kāds no četriem šim modelim paredzētajiem dzinējiem, kuru vidū būs arī jauns 1,6 litru EcoBoost benzīna motors ar 177 zirgspēku jaudu. Ar minēto agregātu Zetec S no vietas līdz simtam paātrināsies 7,9 sekundēs un varēs sasniegt maksimālo ātrumu 222 km/h.

Motorus varēs kombinēt gan ar mehānisko, gan ar automātisko Powershift transmisiju. Automobilim ir stingrāki amortizatori un sportiskākam vadīšanas stilam pieskaņota piekare.

Opciju sarakstā, tostarp adaptīvā kruīzkontrole, sarkans ādas salons, apsildāmi priekšējie sēdekļi un kāda visai neordināra ekstra - stiklu un durvju atslēgu pārvaldīšana ar pogām, kas izvietotas uz priekšējā paneļa.

Ford Zetec S hečbeka versija jau ir pārdošanā par sākumcenu 18 745 mārciņas ($ 29 200), bet Zetec S universāls gaidāms 2012.gada februārī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV