Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pats dārgākais Volkswagen busiņš

Andris Vilks, 05.12.2011. 10:13

Kompānijas, kas rūpējas par savas firmas prestižu, var sarosīties - vācu autobūves kompānija Volkswagen paplašinājusi Multivan saimi ar visdārgāko modifikāciju Multivan Business, ko var izmantot kā mobilo biroju vai gluži vienkārši kā komfortablu transportlīdzekli, kas iekārtots pēc augstākās raudzes standartiem.
Pats dārgākais Volkswagen busiņš

Busiņa salons, kurā iekļūst pa divām elektriski bīdāmām sānu durvīm, izdarināts ar ādu un dekorēts ar dabīgā koka paneļiem. Braucēju rīcībā bezvadu internets, DVE (Digital Voice Enhancement) balss pastiprināšanas sistēma, Dynaudio mūzikas sistēma ar iPod un iPad pieslēgvietām un nolaižams 10 collu monitors, kas iebūvēts griestu panelī.

Multivan Business bāzes komplektācijā iekļauta radionavigācijas sistēma RNS 510, parkošanās palīgsistēma Parpilot ar atpakaļskata kameru, multifunkcionāls stūres rats, apsildāmi un elektriski regulējami sānu spoguļi. Aprīkojumā arī joslas pārkāpšanas brīdinājuma un riepu spiediena kontroles sistēmas.

No ārpuses luksusa Multivan var atpazīt pēc biksenona starmešiem un tonētiem stikliem salona aizmugures daļā

Motoru izvēlē divlitru dīzelis divās jaudas pakāpēs (140 un 180 ZS) un tāda paša darba tilpuma benzīna motors ar 204 ZS jaudu. Visus spēka agregātus var kombinēt ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārba un 4Motion pilnpiedziņas sistēmu.

Vācijā Volkswagen Multivan Business cena sākas no 80 438 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV