Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Opel Insignia vagonam būs „bezceļu" modifikācija Crossfour

Andris Vilks, 02.01.2012. 13:17

Opel kompānija gatavo sava flagmaņa, vidējās klases modeļa Insignia universāla Sports Tourer „bezceļu" modifikāciju Crossfour, kas konkurēs ar tādiem modeļiem kā Audi A4 Allroad un Volkswagen Passat Alltrack.
Opel Insignia vagonam būs „bezceļu" modifikācija Crossfour

Crossfour universālam pastiprināta virsbūves lejasdaļas un apakšas aizsardzība pret skrāpējumiem, ko nodrošina pelēkas krāsas plastikāta uzlikas pa perimetru, bet klīrensa paaugstināšana uzticēta augstumā regulējamai piekarei, tiesa gan – universāla komplektācijai tā tiks pievienota tikai par papildu maksu.

Protams, pilnpiedziņa un mehatroniskās Flexride šasijas kontroles sistēma, kas paaugstina braukšanas stabilitāti un nodrošina labāku uzvedību pagriezienos, būs jau komplektā kopā ar aizmugurējās ass bloķējošo diferenciāli, tāpat kā Sportive salona komplektācija, kas izveidota speciāli šim modelim.

Automašīnas cena Eiropas tirgū par Insignia Sports Tourer Crossfour ar divlitru 160 ZS CDTi un Start-Stop sistēmu un mehānisko pārnesumkārbu būšot, sākot no 35 155 eiro, šis pats motors komplektā ar automātu maksās 37 971€, bet Crossfour ar divlitru biturbo 195 ZS benzīna motoru un Start-Stop sistēmu būs iegūstams par cenu, sākot no 37 655 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV