Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Visjaudīgāko Dodge Charger parādīs Detroitā

Andris Vilks, 03.01.2012. 16:22

Gada pirmajā lielākajā autobūves sasniegumiem veltītajā izstādē, Detroitas motoršovā, Chrysler sastāvā ietilpstošais automobiļu pārbūvētājs Mopar nodemonstrēs savu jaunāko veikumu – Dodge Charger Redline ar 590 ZS jaudu.
Visjaudīgāko Dodge Charger parādīs Detroitā

Visjaudīgākais Charger veidots uz 360 ZS jaudīgā R/T bāzes un būs pieejams trīs jaudas pakāpēs. Pirmais variants atšķiras ar oglekļa šķiedras spoileri, trīsslāņu virsbūves krāsojumu, divdaļīgu radiatora režģi un melniem 20 collu riteņu diskiem. No oglekļa šķiedras gatavotas arī ventilācijas atveres uz durvīm un trīsdaļīgais aizmugures spoileris, kam jānodrošina lielāks piespiedējspēks.

Otrā Redline pakāpe saņēmusi jaudīgākus bremžu mehānismus, kā arī jaunu izplūdes sistēmu un līdz ar to arī dažus zirgspēkus un biedējošu sporta skaņu plusā, taču īstā jautrība sākas ar trešo Redline versiju – inženieri nopietni pastrādājuši ar Charger R/T HEMI V8, kā rezultātā tas attīsta par veseliem 230 ZS vairāk. Līdz ar to Redline kļūst par visjaudīgāko Dodge Charger un šajā ziņā ar uzviju apsteidz līdzšinējo flagmani SRT8 (470 ZS).

Vienīgais mīnus – visjaudīgākās Redline versijas spēku varēs izbaudīt vienīgi sacīkšu trasēs, jo koplietošanas ceļiem 590 ZS variants nav paredzēts.

Kā vēsta Chrysler, Mopar pārbūves komplekts pircējiem kļūs pieejams šā gada pirmajā pusgadā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV