Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dodge Dart atklāj kārtis

Andris Vilks, 09.01.2012. 11:35

Chrysler apnicis paša uzsāktais striptīzs internetā, pa gabaliņam vien atklājot sava jaunuma Dodge Dart kārdinošo ķermeni, tādēļ īsi pirms Detroitas izstādes starta šāviena ražotājs nolēmis jaunā sedana formas atklāt pilnībā un pilnīgi oficiāli publiskojis modeļa attēlus globālajā tīmeklī.
Dodge Dart atklāj kārtis

C segmentam gatavotais Dart tajos redzams agresīvajā R/T un ekskluzīvajā Limited (baltais auto) ietērpā, tādēļ izskatās nebūt ne sliktāk par neatvairāmo Itālijas māsīcu Alfa Romeo Giulietta, uz kuras platformas tas radīts.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Dodge Dart ASV tirgū būs pieejams ar trim četrcilindru motoriem – diviem 2 un 2,4 litru atmosfēriskajiem un vienu 1,4 litru turbo agregātu. Arī transmisijas būs trīs, jauno ZF deviņu pakāpju automātu ieskaitot (par papildu samaksu).

Automobiļa pieskaņošanai individuālajai gaumei paredzēti 14 salona apdares varianti, 12 virsbūves krāsas un trīs riteņu disku izvēles. Ražotājs sola iepriecināt ar vairākiem kompaktklases automobiļiem netipiskiem risinājumiem, piemēram, salona apdares materiāliem, ko citkārt izmanto klasi augstāku spēkratu konstrukcijai, 10 gaisa drošības spilveniem jau bāzes komplektācijā utt.

Dodge Dart amerikāņu kompānijas modeļu piedāvājumā nomainīs nesen no ražošanas noņemto hečbeku Caliber.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV