Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Izsolīs vienu no diviem Devon superauto

Andris Vilks, 24.01.2012. 09:52

Barret – Jackson izsolē, kas notiks šīs nedēļas nogalē ASV, Arizonas štatā, tiks izsolīts unikāls superauto Devon GTX, kas izgatavots vien divos eksemplāros.
Izsolīs vienu no diviem Devon superauto

Devon GTX autors ir zviedru dizaineris Deniels Polins, kas pie projekta strādājis kopā ar kompānijas Devon Motors Works dibinātāju Skotu Devonu.

Devon GTX ir radīts uz Dodge Viper bāzes un izmanto „odzes" 650 ZS jaudīgo 8,4 litru desmit cilindru motoru. Automašīnai ir oriģināla dizaina virsbūve, platas, uz augšu veramas durvis un īpatnējs krāsojums, kur matēts pārklājums kombinēts ar hroma segmentiem.

Devon GTX pirmoreiz tika parādīts 2009.gada Pebble Beach Concours d'Elegance izstādē Kalifornijā un sākotnēji bija plānota neliela sērijveida ražošana, taču problēmas ar tehnisko donoru (Viper vairs neražo) ieviesa savas korekcijas un izlaisto Devon GTX skaits apstājās pie diviem eksemplāriem.

Eksperti prognozē, ka Devon GTX jaunajam īpašniekam varētu izmaksāt aptuveni 200 000 dolāru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV