Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Volkswagen uzsāk četrdurvju kupejas CC tirdzniecību

Andris Vilks, 07.02.2012. 10:50

Volkswagen kompānijas Vācijas dīleru salonos ieradusies jaunās paaudzes četrdurvju kupeja CC. Februāra beigās automobilis kļūs pieejams visā Eiropā, bet pavasarī to varēs nopirkt arī Amerikā, Krievijā un Āzijā.
Volkswagen uzsāk četrdurvju kupejas CC tirdzniecību

Jaunā paaudze ieguvusi modernizētu priekšgalu ar platu hromētu radiatora resti un trim horizontālām šķērssvītrām. Aizmugures lukturu diožu elementi atvadījušies no iepriekšējās paaudzes apaļajām formām un tagad dižojas ar trīs moderniem L veida bumerangiem. Flagmanim piešķirti arī jauna dizaina spārni un virsbūves sānu sliekšņi. Ievērojami bagātākajā sērijveida komplektā tagad iekļauti biksenona starmeši ar līkumu izgaismošanas funkciju, 17 collu riteņu diski, izplūdes sistēma ar dubultu izvadu, sporta sēdekļi, sporta piekare, klimatkontrole, CD radio, multifunkcionāla stūre u.c.

Aprīkojuma sarakstā parādījušas jaunas palīgsistēmas, ko var papildināt ar opcionālo izvēli, kas CC četrdurvju kupejai pieejamas pirmoreiz – Side Assist Plus (gadījumā, ja vadītājs grasās uzsākt manevru, ar stūres rata vibrāciju brīdina par transportlīdzekli aklajā zonā), Dynamic Light Assist (automātiski regulē tālo gaismu staru kūli) un automātisko ceļazīmju atpazīšanas sistēmu.

VW CC paredzēti 5 spēka agregāti: dīzeļus pārstāv divlitru motors ar 140 un 170 ZS jaudu, bet benzīna agregātu sarakstā 1,8 litru 160, 2 litru 210, kā arī 3,6 litru V6 ar 300 ZS jaudu. Savienoto Valstu tirgū CC būs sastopams ar 200 ZS četrcilindru un 280 ZS sešcilindru motoriem. Sešpakāpju manuālā pārnesumkārba jau sērijā, bet DSG dubultā transmisija tiek piedāvāta par papildu maksu.

Jaunā modeļa cena Vācijā būs, sākot no 31 800 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV