Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

DBS aicina sievietes pieteikties bezmaksas auto parkošanas meistarklasei

EasyGet.lv, 27.02.2012. 10:25

Vienus no uztraukuma pilnākajiem brīžiem daiļā dzimuma autovadītājām rada tieši auto noparkošana, liecina Drošas Braukšanas skolas (DBS) instruktoru novērojumi. Arī pašas autovadītājas šī manevra veikšanu ierindo nepatīkamāko vidū, ar ko nākas sastapties pie automobiļa stūres. Lai iepriecinātu Latvijas sievietes – autovadītājas gaidāmajā Sieviešu dienā, DBS instruktori kopā ar saviem partneriem sarūpējuši praktisku un atraktīvu dāvanu – bezmaksas auto parkošanas apmācības. Parkošanas meistarklases notiks 7. un 8. martā no plkst. 12:00 līdz plkst. 15:00 Biķernieku trasē (adrese: Biķernieku kompleksā sporta bāze, Rīga, S. Eizenšteina iela 4), sniedzot iespēju ikvienai autovadītājai pilnveidot savas auto parkošanas prasmes, informē DBS valdes loceklis Edmunds Ozolnieks.
DBS aicina sievietes pieteikties bezmaksas auto parkošanas meistarklasei

Auto parkošanas apmācībās aicinātas piedalīties un savas prasmes pilnveidot gan iesācējas, gan pieredzējušas autovadītājas. Meistarklašu laikā drošas auto parkošanas principus būs iespējams apgūt ar DBS automobiļiem Opel Astra un Opel Insiginia, kuri aprīkoti atbilstoši augstākajiem drošības standartiem, kā arī dalībnieču personīgajiem automobiļiem. Tāpat dāmām parkošanas apmācību laikā būs iespēja izmēģināt arī jauno Opel AstraGTC.

Auto parkošanas meistarklasēm autovadītājas aicinātas pieteikties līdz 6. martam, rakstot uz e-pastu info@dbs.lv vai zvanot pa tālruni 67450430.

Kā liecina CSDD statistikas dati, gandrīz 40% no visiem auto vadītājiem ir sievietes, turklāt šis skaits ar katru gadu palielinās. „Tas, ka sievietes Latvijā brauc sliktāk nekā vīrieši, ir mīts. Viņas brauc apdomīgāk, taču nereti jūtas nedrošākas un nepārliecinātākas sarežģītākās situācijās uz ceļa. Lai daiļā dzimuma autovadītājām saspringtos apstākļos nezustu drošības sajūta un pārliecība par savām auto vadīšanas prasmēm, DBS instruktoru komanda kā dāvanu Sieviešu dienā ikvienai autovadītāju sniedz iespēju bez maksas apgūt auto parkošanas iemaņas un saņemt profesionāļu padomus," stāsta DBS apmācību direktors Andris Pļavenieks.

Par Drošas Braukšanas Skolu

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Skolas galvenais darbības virziens ir drošas braukšanas apmācības un ar to saistīto risku samazināšana gan uzņēmumiem, gan jebkuram transportlīdzekļa vadītājam, kurš vēlas uzlabot savas braukšanas prasmes. DBS sadarbības partneri ir „Opel", "Latvija Statoil", AAS „BALTA", "SEB banka", "Goodyear", kā arī TV raidījums "Zebra".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV