Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Magna izgatavo automobili – transformeru

Andris Vilks, 29.02.2012. 14:40

Austrijas kompānija Magna nolēmusi nodemonstrēt sava inženiertehniskā darbinieku sastāva potenciālu un Ženēvas autoizstādē nodemonstrēs automobiļa-transformera Mila Coupic konceptu, kas var pārvērsties par divdurvju krosoveru, pikapu vai kabrioletu.
Magna izgatavo automobili – transformeru

Piecvietīgā automobiļa īpatnība ir unikāls saliekams mīkstā materiāla jumta pārsegs ar diviem iebūvētiem stikla paneļiem. Konstrukcija ir tāda, ka jumta priekšējo un aizmugurējo daļu iespējams ar pogas palīdzību pārbīdīt vai pilnībā atvērt neatkarīgi vienu no otras.

Ar aizvērtu jumtu automobilis pieņem divdurvju krosovera formu, bet, ja saloka jumta aizmugurējo daļu un aizvāc otro sēdekļu rindu ar speciālu salona transformēšanas sistēmas palīdzību, tad koncepts pārtop par pikapu. Sēdekļu atzveltnes šajā gadījumā pārvēršas par starpsienu, kas atdala salonu no kravas kastes, pasargājot automašīnas pasažierus no lietus un vēja.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV