Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jauno Ford Kuga un Fiesta ST nodemonstrēs Ženēvā

Andris Vilks, 02.03.2012. 15:31

Ford kompānija apstiprinājusi, ka jaunās paaudzes krosovers Kuga (ASV tirgū Escape) un jaudīgais hečbeks Fiesta ST būs gaidāmās Ženēvas autoizstādes eksponātu vidū, savukārt abu jaunumu oficiālā prezentācija tiks sarīkota jau pirmdien 5.martā.
Jauno Ford Kuga un Fiesta ST nodemonstrēs Ženēvā

Krosovera tehniskie dati pagaidām tiek turēti slepenībā, tādēļ jautājums par Kuga spēka agregātiem paliek atklāts. Atgādināsim, ka Kuga aizokeāna dvīņubrālis Escape, kas pirmizrādi piedzīvoja Losandželosas spēkratu izstādē, tiek komplektēts ar trim benzīna motoriem, kas pārstāvēti ar 2,5 litru 168 ZS, 1,6 litru EcoBoost 173 ZS un 2 litru EcoBoost 237 ZS agregātiem.

Ford Fiesta ST, kas Frankfurtes motoršovā pērnā gada rudenī debitēja koncepta statusā, Ženēvas autoizstādē ieripos jau kā sērijveida modelis. Hečbekam izveidots jauns aerodinamiskā aprīkojuma komplekts un sporta sēdekļi, bet zem motora pārsega visticamāk ieguls 1,6 litru četru cilindru EcoBoost turbomotors ar 177 ZS jaudu. Ar šādu dzinēju Fiesta ST varēs sasniegt 220 km/h, bet 100 km/h sasniegšanai pietiks ar nepilnām 7 sekundēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV