Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lexus atklāj GS modeļu saimes jauno paaudzi

Andris Vilks, 07.03.2012. 10:26

Japānas autobūves kompānija Ženēvas autoizstādes apmeklētājiem demonstrē ceturtās paaudzes GS modeļu saimi, ko pārstāv GS 250, GS 350 AWD un pilnais hibrīds GS 450h.
Lexus atklāj GS modeļu saimes jauno paaudzi

Jaunā paaudze ieguvusi modernāku un sportiskāku eksterjeru, kā arī uzlabotu interjeru ar plašāku un komfortablāku telpu - vadītājam un priekšējam pasažierim ir vairāk vietas kājām, bet griestu rajonā brīvā zona palielinājusies par 30 mm. Aizmugures pasažieru komfortam pievienoti 20 mm ceļgalu zonā un 25 mm augstumā.

Jaunajos modeļos pieaugusi bagāžas nodalījuma ietilpība, kas panākta izmantojot jaunas konstrukcijas balstiekārtu ar atsevišķiem amortizatoriem un piekares elementiem – modelim GS 250 tā

palielinājusies par 29%, bet saimes flagmanim GS 450h, pateicoties īpaši kompaktai akumulatoru baterijai – pat par 50% līdz 482 litriem.

Ar kopējo jaudu 345 ZS un maksimālo griezes momentu 400 Nm, GS 450h līdz 100 km/h paātrinās 5,9 sekundēs un var sasniegt maksimālo ātrumu 250 km/h. Automašīnas vidējais degvielas patēriņš būs 5,9 litri uz 100 km, kas ir par gandrīz ceturtdaļu mazāk nekā iepriekšējās paaudzes modelim, bet kaitīgo CO2 izmešu daudzums samazināts līdz 137 g/km.

Hibrīdautomašīnas standarta komplektācijā iekļautas dažādas palīgsistēmas. Adaptīvā kruīzkontrole tagad strādā līdz pat pilnīgai apstāšanās, bet aklā leņķa asistents BSM, Lexus nakts redzamības sistēma, joslas pārkāpšanas brīdinājuma palīgsistēma LKA atrodamas papildaprīkojuma sarakstā.

Pie jaunumiem jāpieskaita F-Sport pakete ar agresīvāka izskata aerodinamiskā aprīkojuma detaļām un virsbūves stabilizatoriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV