Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"Lielā motonakts" Ķīpsalā aicina visus, kam sirds pukst vienā ritmā ar "dzelzs rumaku"

EasyGet.lv, 23.03.2012. 09:43

Pavisam nemanāmi tuvojas laiks, kad asfaltu atkal spodrinās motociklu gumijotās pēdas, vējā plīvos mati un sirds alks brīvības. Tādēļ ikviens, kam sirds pukst vienā ritmā ar "dzelzs rumaku", būs gaidīts motosezonas ievadpasākumā "Lielā motonakts" Ķīpsalā, kas notiks 31. martā plkst. 20.00 motociklu un aksesuāru izstādes „Motocikls 2012" laikā, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
"Lielā motonakts" Ķīpsalā aicina visus, kam sirds pukst vienā ritmā ar "dzelzs rumaku"

"Lielajā motonaktī" jeb "pasākumā nobriedušai personībai bez personības deformācijas" piedalīsies vecais, labais "Zvaigznīšu brīdis". Vakara vadītāja pienākumus ir uzņēmies Arnis Kundziņš, bet Roberts Gobziņš būs muzikālais konferansjē un rūpēsies par muzikālo noformējumu 80./90. gadu noskaņās. Tādēļ „Vecais purva āzis" un citi tā laika hīti, kad "zāle bija zaļāka, benzīns gandrīz par velti un nodokļi mazāki", noteikti būs.

Būs arī ugunīgās "Most Wanted" karsējmeitenes, iesildošā grupa "Marchello feat 911" un arī kāda visiem labi zināma, noslēpumaina zvaigzne, bufete un baikeru izdarības.

Motobraucēju gods un sirdsapziņa – Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb vienkārši Frīdis atgādina: "Labākas par izklaidēm ir tikai izklaides, tāpēc tiksimies Ķīpsalā!"

"Sestdien, 31. martā, visām vecmāmiņām jāpieskata bērni, jo kārtīgi rokeri un viņu "zaķi" tusēs Ķīpsalā," ir pārliecināts viens no pasākuma idejas tēviem, pazīstams TV žurnālists un kaislīgs motobraucējs Arnis Blodons.

Biļetes cena tikai uz "Lielo motonakti" – Ls 5, biļetes cena uz izstādi "Motocikls 2012" un pasākumu – Ls 6. Ieeja "Lielajā motonaktī" – no 18 gadu vecuma!

Kā zināms, motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2012" notiks no 30. līdz 1. aprīlim Ķīpsalā. Trīs dienas Ķīpsalā atsevišķā motohallē rūks motori, būs aplūkojami visdažādākie spēkrati, tostarp arī vēsturiskie motocikli, notiks dažādi šovi un paraugdemonstrējumi. Izstādē būs aplūkojami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni un līdz šim Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV