Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nissan piedāvā GT-R Track Pack modifikāciju

Andris Vilks, 28.03.2012. 16:44

92 400 eiro vērtais Nissan GT-R sportkārs pieder pie šī segmenta spēcīgākajiem atlētiem – pašreizējā paaudzē tas jau no rūpnīcas tiek izvadīts ar 3,8 litru 550 ZS (632 Nm) agregātu, kas tam ļauj dižoties ar izciliem dinamikas rādītājiem: 0-100 km/h - 2,8 sekundes, maksimālais ātrums – 315 km/h.
Nissan piedāvā GT-R Track Pack modifikāciju

Vairumam ar to pietiktu, taču tiem, kas vēlas vēl asākas braukšanas izjūtas, ražotājs sagatavojis Track Pack versiju ar sportiskāk noregulētu piekari, kaltiem 20 collu riteņiem un bremžu dzesēšanas sistēmu no vēl radikālākā SpecV modeļa.

GT-R Track Pack klientam tiks piegādāts bez aizmugurējā sēdekļa, bez priekšējo sēdekļu apsildes, galvas un sānu gaisa aizsargspilveniem, kas darīts ar vienu vienīgu nolūku – ietaupīt svaru. Standarta priekšējie sēdekļi nomainīti pret sportiskākiem un līkumos ķermeni labāk saturošiem kausveida izstrādājumiem. Šādi sagatavots automobilis maksā 103 800 eiro, taču bieza maciņa īpašniekiem iespējas ar to nebeidzas – piemaksājot nieka 13 330 eiro, GT-R Track Pack izskatu var padarīt vēl sportiskāku, izmantojot par šo naudu iegūto karbona spoileri un titāna izplūdes sistēmu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV