Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Izstādē "Auto 2012" gaidāmas vairākas pirmizrādes

EasyGet.lv, 28.03.2012. 19:59

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 27. līdz 29. aprīlim norisināsies starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2012", informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere. Latvijas auto dīleri un oficiālie importētāji sola, ka šī būs aizraujoša izstāde, jo tai tiek gatavoti īpaši stendi, eksponāti un tieši izstādē "Auto 2012" paredzētas vairākas jaunu auto modeļu pirmizrādes.

Šobrīd visi izstādes "Auto 2012" dalībnieki vēl pilnībā neatklāj, ar ko gatavojas pārsteigt izstādes apmeklētājus, taču tie sola, ka Ķīpsalā centīsies parādīt pašus jaunākos, kā arī vēl Latvijā neredzētus savu pārstāvēto auto marku modeļus.

Paredzams, ka Rīgā ieradīsies eksponāti, kuri tikko bija redzami Ženēvas autošovā, kā arī Frankfurtes autošovā aizvadītā gada rudenī. Šajā ziņā vislielākie pārsteigumi gaidāmi no „Citroen", „Fiat", „Hyundai", „Isuzu", „Kia", „Nissan" un „Opel". Taču arī citi auto dīleri gatavo pārsteigumus par, kuriem viltīgi klusē.

Līdzīgi kā pasaules lielākajās auto izstādēs, "Auto 2012" vairāki dalībnieki īpašu uzmanību pievērsīs automobiļiem, kuri jau šobrīd vai tuvākajā nākotnē ļaus ekonomēt uz degvielas patēriņa rēķina vai alternatīvajām degvielām. Piemēram, pavisam nesen „Inchcape" Latvijā paziņoja, ka „Ford" automobiļi ir nopērkami aprīkojumā ar gāzes iekārtām – Ķīpsalā būs iespējams iepazīties ar četriem šādiem „Ford" modeļiem. Arī „Nissan" un „Opel" sola, ka bez ikdienišķiem automobiļiem demonstrēs videi draudzīgus spēkratus.

Kā zināms, izstāde "Auto 2012" notiks vienlaikus ar autotūninga šovu "Auto Exotica 2012", transporta un industriālās tehnikas izstādi "Transporta tehnika 2012" un specializēto autoservisu aprīkojuma, automobiļu remonta instrumentu un aksesuāru izstādi "Automehānika 2012".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV