Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grezns kā Hilton viesnīca - 750 000€ vērts autobuss

Andris Vilks, 08.05.2012. 12:39

Limuzīni un dārgu sedanu pagarinātās versijas Ķīnā piedzīvo savu zvaigžņu stundu – šī bagātā valsts ņem pretī itin visu un pircējam patiešām ir ko izvēlēties: Mercedes-Benz, Audi, BMW, Rolls-Royce, Infiniti... lai uzskaitītu visus, ar vienas rokas pirkstiem vairs nepietiek. Taču, lai kādas arī būtu prestižo 5-6 m garo limuzīnu iespējas, komforta un plašuma ziņā tie nekad nevarēs sacensties ar 12 metrīgu autobusu.
Grezns kā Hilton viesnīca - 750 000€ vērts autobuss

Šis ir galvenais arguments, kādēļ kompānija King Long Coach uz Auto China 2012 atvedusi savu super autobusu, kas piedāvā ceļojošā biroja un viesnīcas apvienojumu tā greznākajā izpildījumā.

Kompleksa pamatā ir 12 m garais Scania (380 ZS) autobuss, kura vienā galā iekārtots birojs-konferenču zāle, bet otrs atvēlēts atpūtai. Uz autobusa jumta izvietoti papildu starmeši, kas izgaismo video novērošanas iekārtas kontrolēto apkārtni. Transportlīdzekļa sānus grezno pūķa gadam veltīta simbolika.

Stāvvietā lainera sienas izbīda uz sāniem, palielinot iekštelpu platību. Gan izbīdāmo sekciju, gan paša autobusa grīdas un sienas izklātas ar dārga koka paneļiem, ērti ādas klubkrēsli tā vien aicina savos skāvienos, bet komforta apgaismojumu klients var mainīt pēc saviem ieskatiem un garastāvokļa.

Obligāta sastāvdaļa ir neliela virtuvīte ar visu nepieciešamo aprīkojumu un dārgiem traukiem, vannas istaba ar apzeltītiem krāniem un guļamistaba ar divguļamo gultu, drēbju skapjiem un izklaides sistēmu. Vienkāršākas divstāvu guļamvietas paredzētas arī apkalpojošam personālam.

King Long Coach cena sākas no 750 000 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV