Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Carlsson C25 – pusmiljonu vērts Mercedes tikai 7 eksemplāros

Andris Vilks, 08.06.2012. 13:27

Automašīnas cena ir 505 000 eiro, bet izgatavojamo eksemplāru skaits – tikai septiņi, turklāt visi paredzēti vienīgi Ķīnas tirgum un jau izpirkti.
Carlsson C25 – pusmiljonu vērts Mercedes tikai 7 eksemplāros

Pavisam tiks uzbūvēti 25 šī modeļa eksemplāri. Lielais vairums no tiem apgādāti ar 735 ZS V12 Biturbo, bet septiņi Ķīnas eksemplāri saņems astoņcilindru agregātu ar 450 ZS jaudu.

Uz Mercedes SL bāzes radītajam C25 Limited Edition, ir pilnībā no oglekļa šķiedras gatavota virsbūve, savādāka dizaina priekšējie un aizmugurējie lukturi, kā arī jauns aizmugures logs. Ekskluzīvā spēkrata komplektāciju var uzlabot ar jaudīgāku bremžu iekārtu un adaptīvo balstiekārtu, kurai paredzēta iPhone vadība.

Neviens no septiņiem Ķīnas Carlsson C25 Limited Edition nav vienāds – to izslēdz fakts, ka katras automašīnas krāsa un salona apdares materiālu izvēle notiek pēc īpašnieka individuāla pasūtījuma.

Carlsson C25 Limited Edition pirmais eksemplārs ar gaisa transportu jau nosūtīts uz Šanhaju. Pārējās automašīnas, kas numurētas ar cipariem no 1-3 un 5-7 (cipars 4 Ķīnā tiek uzskatīts par nelaimīgu), taps nākamo 12 mēnešu laikā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV