Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

BMW 7.sērija pielaiko četrcilindru motoru

Andris Vilks, 26.09.2012. 12:20

BMW plāno pievienot 7.sērijas modeļu saimei divas jaunas modifikācijas – jaudīgo M Performance produktu un variantu ar divlitru četrcilindru agregātu, informē izdevums Bimmerpost.
BMW 7.sērija pielaiko četrcilindru motoru

Kā liecina minētā avota rīcībā esošā informācija, 245 ZS benzīna turbo „četrinieks" paredzēts versijai 728i, kur to kombinēs ar elektromotoru, kas palīdzēs sedanam paātrinājuma procesā. Līdzīga spēka iekārta ar 211 ZS benzīna dzinēju, 54 ZS elektromotoru un litija jonu akumulatoriem tiek izmantota Audi A8 hibrīdam. Šāds automobilis netērējot ne gramu benzīna ar konstantu ātrumu 60 km/h var nobraukt 3 km. Maksimālais ātrums šajā režīmā – 100 km/h.

M Performance ražpjums iegūs indeksu M750i. Šajā gadījumā sedans tiks komplektēts ar 4,4 litru 450 ZS Twinturbo V8 motoru. Automobilim būs sportiskāka regulējuma šasija, tiešāka stūres vadība, agresīvāka veidola aerodinamiskā aprīkojuma komplekts un oriģināls salona noformējums. Papildaprīkojuma sarakstā – pilnpiedziņas sistēma xDrive.

Jau agrāk tika ziņots, ka nākamās paaudzes BMW 7.series piedāvājumā, kas tirgū nonāks tuvākajos 3-4 gados, tiks iekļauta vēl jaudīgāka versija – M770i. M770i būs īpaši vieglas konstrukcijas modelis ar oglekļa šķiedras jumtu, motora pārsegu un bagāžnieka vāku, kā arī samazināta svara sēdekļiem. Automašīnai būs 20 collu riteņi, sporta izplūdes sistēma un bremzes, savukārt motortelpā būs iebūvēts 4 litru twinturbo „astoņnieks," kas attīstīs 475 ZS jaudu un 650 Nm griezes momentu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV