Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Renault Clio Grandtour radīts arī stilam

EasyGet.lv, 01.03.2013. 12:13

Inovatīvais jaunais Renault Clio Grandtour Sports Tourer iekaro jaunus apvāršņus sporta universāļu tirgū ar savu pievilcīgo klases labāko modeļu iedvesmoto stilu.
Renault Clio Grandtour radīts arī stilam

Atlētiskās formas ietver visas funkcijas un modularitāti, kas tiek sagaidīts no B segmenta auto. Plašo 443dm3 bagāžnieku iespējams veikli paplašināt līdz pat 1 380dm3, nolokot 1/3-2/3 dalīto aizmugures sēdekļu atzveltni. Ja tiek nolocīts priekšējais pasažieru sēdeklis, jaunais Renault Clio Grandtour var lepoties ar nepārspētu 2,48m iekraušanas garumu no aizmugures durvīm līdz pat cimdu nodalījumam.

Jaunais Renault Clio Grandtour piedāvā visas jaunā Clio hečbeka labākās īpašības, sākot ar komfortu un drošību, līdz pat vitalitātei - īpašības, kas atzīstamas augstākās klases automašīnās, kā arī divas multimediju iespējas. Šis auto ir Renault multimediju planšetes R-Link ieviešanas vēstnesis, ar sistēmu, kas veido inovatīvu saikni starp automašīnu un dzīvi tiešsaistē. R-Link aplikāciju katalogs ir nepārspējams automašīnu tirgū, un tas ir pieejams jau no paša sistēmas ieviešanas sākuma.

Jaunais Clio Grandtour ir aprīkots ar jaunākās paaudzes dzinēju izlasi, ietverot Energy TCe 90 trīscilindru benzīna dzinēju un Diesel Energy dCi 90 motoru, kas patērē tikai 3,2* litrus degvielas uz 100km un ir līdzvērtīgs hibrīdauto CO2 izmešu daudzuma ziņā, izvadot tikai 83* g/km.

Atjaunoto dzinēju klāstu noslēdz EDC dubultā sajūga pārnesumkārba, kas būs pieejama TCe 120 dzinējam 2013. gada pirmajā pusē un vēlāk arī dCi 90 dzinējam.

Tirgū: 2013. gada pirmais ceturksnis.

*Homogenizētais degvielas patēriņš un CO2 izmešu līmenis saskaņā ar piemērojamajām prasībām.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV