Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Automašīnu iznīcināšanas šovs Biķerniekos - atrakcija par diviem latiem

Easyget.lv, 26.04.2013. 11:57 | komentāri (1)

Latvijas dragreisa čempionāta 1. posma ietvaros 5. maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks vēl nebijis auto iznīcināšanas šovs – „Latmetal Destroy Dragrace Show”, kura ietvaros pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties kopējā automašīnu iznīcināšanas pasākumā.
Automašīnu iznīcināšanas šovs Biķerniekos - atrakcija par diviem latiem

5. maijā ikvienam „Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship” 1. posma apmeklētājam par simbolisku samaksu divu latu apmērā būs piespēja pielikt savu roku trīs automašīnu iznīcināšanā – tās būs iespēja dauzīt ar nūjām un citiem priekšmetiem.

Sacīkšu noslēgumā šīs automašīnas dosies dragreisa trasē, lai savā starpā sacenstos dragreisā un piedalītos riepu kūpināšanas šovā.

„Kādam varbūt šis pasākums noderēs dusmu terapijai, kādam citam tā būs iespēja realizēt bieži asa sižeta filmās redzētās ainas. Ar šo šovu gribam piedāvāt skatītājiem kaut ko iepriekš nebijušu un aizraujošu, turklāt pēcāk katrs varēs just līdzi savam favorītam arī trasē,” komentē dragreisa galvenā organizatore Jolanta Jermacāne.

„Automašīnas uz Biķerniekiem tiks nogādātas pa tiešo no lūžņu laukuma, kur tās tikušas nodotas utilizācijai, taču visas trīs automašīnas ir ejošas un darba kārtībā. Mēs tās tikai nedaudz aizņemsimies, lai pēc sacīkstēm tās nonāktu atpakaļ un tiktu pārstrādātas, kā tas paredzēts,” stāsta viens no idejas autoriem, SIA „Latmetal” pārstāvis Renārs Sproģis.

Skatītājiem būs ne tikai iespēja dauzīt automašīnas, bet arī nofotografēties pie tām kopā ar skaistām meitenēm, kuras uzraudzīs automašīnu iznīcinātājus. Pirmie automašīnu iznīcinātāji tiks pie dāvanām no pasākuma galvenā sponsora – „Bridgestone”.

„Ja skatītāju atsaucība šim šovam būs liela, tad arī turpmākajos posmos piedāvāsim šādus šovus, turklāt papildināsim tos ar jauniem iznīcināšanas elementiem,” sola Renārs Sproģis.

Latvijas dragreisa čempionāta 1. posms notiks jau 5. maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Biļetes uz pirmo posmu var iegādāties www.bilesuserviss.lv un „Statoil” degvielas uzpildes stacijās. Vienas biļetes cena pieaugušajiem ir 7 lati. Iespējams iegādāties arī VIP biļeti, kuras cena ir 15 lati un tā nodrošinās piekļuvi arī dalībnieku parkam.

Foto: Latvijā pirmo reizi notiks publisks automašīnu iznīcināšanas šovs. Foto (c) Renārs Sproģis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV