Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Biķerniekos notiks BMW festivāls

Easyget.lv, 16.05.2013. 14:56

18. maijā Biķerniekos notiks Latvijas BMW festivāls, kura laikā notiks BMW Track Day, BMW Drifta Kauss un atjaunotais BMW Dragreiss, kā arī skatītāji varēs pieteikties demo braucieniem ar jaunākajiem BMW modeļiem.
Biķerniekos notiks BMW festivāls

Kā īpašs šova elements paredzēts jaudīgākā BMW motocikla HP4 izaicinājums dragreisā. Skatītāji, kuri uz festivālu ieradīsies ar BMW, trases teritorijā varēs novietot savu automašīnu bez maksas.

BMW festivāls sāksies jau plkst. 10.00, kad notiks iecienītais autošosejas treniņš „BMW Open Track Day”, pasākuma oficiālā atklāšana notiks plkst.12.00, bet „BMW Drifta kausa” izcīņa sāksies plkst. 12.30. Oficiālais BMW pārstāvis Latvijā „Inchcape BM Auto” piedāvās jaunāko BMW modeļu izmēģinājuma braucienus, turklāt BMW Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta unikāla iespēja būt pirmajiem, kas redzēs jauno BMW 3. sērijas Gran Turismo vēl pirms šī modeļa oficiālās tirgū ienākšanas dienas. Blakus „Inchcape BM Auto” teltij arī būs apskatāmi jaunākie BMW motocikli un BMW 5. sērija M Performance aprīkojumā.

Festivāla otrajā daļā notiks BMW klubu parāde un atjaunotais „BMW Dragreisa Kauss”. Sacensību PRO klasē pieteikušies arī dragreisa čempioni - pasaulē ātrākais Audi „Carbon Destroyer” ar pilotu Ilmāru Zausajevu un slavenais „BMW Dragster” ar pilotu Agri Biezo. Par godu BMW Motorrad 90 gadu jubilejai kā īpašs šova elements dragreisā būs jaudīgākais BMW motocikls HP4, kurš izaicinās dalībniekus.
Dienas noslēgumā skatītāji ar savām ovācijām noteiks labāko riepu kūpinātāju, ko tradicionāli atbalsta „Rubbers.lv”. Lai sportistiem būtu lielāks azarts, dragreisa un drifta sacensību uzvarētāji saņems arī naudas balvas – kopā 1000 eiro.

Līdzās sacensību programmai notiks konkursi apmeklētājiem un atrakcijas bērniem. Savukārt tie sacensību apmeklētāji, kuri uz festivālu ieradīsies tieši ar BMW automašīnām, saņems iespēju savu spēkratu Biķernieku teritorijā novietot bez maksas.

Latvijas BMW Festivāla oficiālais Aferparty kopā ar DJ Rob4Real – Fantasy Park. Sestdien visas dienas garumā uzrādot ieejas biļeti Fantasy Park boulinga administrācijā, pasākuma apmeklētāji saņems 50% atlaidi boulingam vai biljardam.

Biļetes uz Latvijas BMW Festivālu ir nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Līdz piektdienas vakaram biļetes cena ir LVL 4,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja ir bez maksas, bet no 11 līdz 16 gadu vecumam ieejas maksa ir simboliska – tikai LVL 1,00. Pasākuma dienā Biļetes cena ir LVL 5,00, bet bērniem no 11 līdz 16 gadu vecumam – LVL 2,00. VIP ieeja dalībnieku parkā – 7,00 LVL.

Sacensību programma, nolikumi un informācija dalībniekiem – www.forsaza.lv.

Latvijas BMW festivālu rīko Latvijas BMW Klubs.

Foto; Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV