Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

BMW festivālā – BMW Drifta Kauss, jaunāko BMW modeļu prezentācija un negaiss

Easyget.lv, 21.05.2013. 14:24

18. maijā Biķernieku trasē norisinājās Latvijas BMW festivāls, kura laikā notika tradicionālais BMW Open Track Day, kā arī BMW Drifta Kauss, tomēr pasākums beidzās ātrāk nekā plānots, jo ap plkst. 16 sākās ļoti spēcīga krusa un negaiss, vēsta sarīkojuma organizatori.
BMW festivālā – BMW Drifta Kauss, jaunāko BMW modeļu prezentācija un negaiss

BMW Festivāls ar šosejas treniņu braucieniem svelmainajā dienā sākās agri no rīta. Vienlaicīgi arī notika oficiālā BMW pārstāvja Latvijā „Inchcape BM Auto” jaunāko BMW modeļu izmēģinājuma braucieni, turklāt BMW Festivāla apmeklētājiem tika piedāvāta unikāla iespēja būt pirmajiem, kas redzēja jauno BMW 3. sērijas Gran Turismo vēl pirms šī modeļa oficiālās tirgū ienākšanas dienas. Blakus „Inchcape BM Auto” teltij arī bija apskatāmi jaunākie BMW motocikli un BMW 5. sērija M Performance aprīkojumā.

Drifta sacensību starts tika dots ap plkst.12.00, kad BMW automobiļi sacentās par 500 eiro balvu. Azartiskajā cīņā uzvarēja Atis Gromovs (BMW e36), aiz sevis atstājot Kristapu Sapalu (BME e30 touring) un Rihardu Milleru (BMW e30). Ap plkst. 16.00 bija plānots dot startus dragreisa sacensībām, kurās bija pieteikušas dalību gan ļoti jaudīgas BMW markas sporta automašīnas, gan arī vairāki superauto, piemēram, VIPER SRT10 ar 600 zs un 8,4 litru dzinēju un Bentlley Continental GT Mansory jubilejas izlaidums ar 630 Zs, bet spēcīgais negaiss šos plānus izjauca.

Izmēģinājuma braucienos ar jaunākajiem BMW un MINI modeļiem trases apkārtnē paspēja izbraukt 55 festivāla apmeklētāji. 

"BMW" festivālu organizē Latvijas BMW Klubs sadarbībā ar markas oficiālo pārstāvi Latvijā "Inchcape BM Auto".

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV