Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jelgavā atklās vēsturisko spēkratu privātu kolekciju

Easyget.lv, 08.08.2013. 15:54

Sestdien, 10.augustā, plkst 10:00, Jelgavā, Garozas ielā 15a, SIA “AnRu Motors” svinīgā atmosfērā atklās savu vēsturisko spēkratu privāto kolekciju, publiskai apskatei piedāvājot dažādas ZAZ, VAZ, GAZ automašīnas. “Vienlaicīgi atklāsim gan privātā motormuzeja telpas, gan arī publiski prezentēsim savu privāto kolekciju, informē SIA AnRu Motors līdzīpašnieks un uzņēmuma komercdirektors Andris Bugnēvics.

"Uz svinīgo atklāšanu ieradīsies arī Vēsturisko spēkratu kluba Padomju sekcijas pārstāvji ar savām automašīnām, tādējādi sestdien Jelgavā varēs vienkopus redzēt ļoti daudzas padomju laika automašīnas," precizē Andris Bugnēvics.

Uz svinīgo atklāšanu ir uzaicināti arī Jelgavas un Latvijas žurnālisti. "Esam uzaicinājuši arī citu kolekciju pārstāvjus, pilsētas vadību un organizāciju pārstāvjus, kā arī savu klientus. Tā būs iespēja gan sestdienas rītā pie kopīgas kafijas tases katram atcerēties savas emocijas par tā laika mašīnām, emocijām, piedzīvoto," mudina Andris Bugnēvics.

"Šis būs vēl viens apskates objekts Jelgavā, kur jau tā ir senas šīs nozares tradīcijas. Tagad, līdz ar Latvijas dzelzceļa muzeja Jelgavas ekspozīciju, muzeju RAF, AmoPlant, Jelgavā būs vēl viens tematiskais apskates objekts," stāsta Andris Bugnēvics.

Privātajā kolekcijā ir padomju laika vieglais transports, kuru uzņēmumā paši ir atjaunojuši, iepriekš šos spēkratus uzmeklējot un nopērkot.

Šobrīd apskatei tiks piedāvātas dažādas ZAZ, VAZ, GAZ automašīnas. Vecākais no auto ir 1961.gada GAZ 21, jaunākais 1980.gada VAZ 2103. Visas automašīnas ir ideālā vizuālā un tehniskā stāvokli. Visām automašīnām ir piešķirts vēsturiskā spēkrata statuss.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV