Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kia Frankfurtes izstādē prezentēs jaunu konceptu

Easyget.lv, 14.08.2013. 12:43

Rotaļīgs un vienlaikus drosmīgs, robusts un vienlaikus draiskulīgs ir Kia jaunais Eiropas tirgum paredzētais koncepts, kas tiks atklāts 10.septembrī Frankfurtes auto izstādes ietvaros.
Kia Frankfurtes izstādē prezentēs jaunu konceptu

Jaunais koncepts, kas paredzēts pilsētas videi un ko raksturo stils un izturība, būs nopietns sāncensis B segmentā esošajiem modeļiem.

Pieņemot jebkuru mūsdienu autovadītāja piedāvāto izaicinājumu, koncepta robustā, taču vienlaikus modernā virsbūve iemieso draiskulīgu raksturu, ko paspilgtina dažādie kontrastējošie materiāli un tā kompaktās un mērķtiecīgās dimensijas.

Kia apņēmība, radot šo konceptu, bija piedāvāt jaunu kompaktās klases automašīnas risinājumu, ņemot vērā pieaugošās klientu vēlmes, kad aizvien lielāka nozīme tiek atvēlēta tieši izmēram. Koncepts sevī ietver vairākus intriģējošus elementus, kas ne vienmēr tiek saistīti ar mazāka izmēra automašīnām, un tas radīts Eiropas tirgum, ņemot vērā eiropiešu gaumi un prasības.

Lai gan šobrīd nav aktuālu plānu par koncepta, kas tiks atklāts Frankfurtes auto izstādē, ražošanu, mērķis ir iegūt atgriezenisko saiti no potenciālajiem klientiem, lai vēl labāk izprastu viņu vēlmes, radot jaunus modeļus.

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – kvalitatīvi automobiļi cilvēkiem, kas jūtas sirdī jauni. Uzņēmums dibināts 1944. gadā, un tas ir vecākais automobiļu ražotājs Korejā. Deviņās rūpnīcās un montāžas cehos piecās valstīs ik gadu tiek saražoti vairāk nekā 2,7 miljoni automobiļu, kas tiek pārdoti un apkalpoti ar izplatītāju tīkla starpniecību aptuveni 150 valstīs.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV