Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Baltijas "Mercedes-Benz" kupejas pulcēsies Jaunmoku pilī

Easyget.lv, 20.08.2013. 09:00

8. septembrī norisināsies astotais starptautiskais Mercedes-Benz kupeju salidojums "Luxury of Mercedes-Benz coupes 2013", kas dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas kā arī no citām zemēm aicinās uz Latvijas skaistākajām pilīm un muižām.

Šogad par pasākuma norises vietām ir izvēlētas Durbes muiža un Jaunmoku pils Kurzemē.

Kā atzina viens no pasākuma organizatoriem, kluba ilggadējais biedrs Miks Pētersons, "Luxury of Mercedes-Benz coupes" ir ikgadējs starptautisks Mercedes-Benz kupeju salidojums, kas pulcē ikvienu Mercedes-Benz automašīnu lietotāju un fanu kopīgai atpūtai domubiedru vidū, īpaši izceļot Mercedes-Benz kupejas un to klasiskās vērtības.

Pasākumu organizē Latvijas Mercedes-Benz klubs, kas dibināts 2004. gadā un tas vieno daudzus gan gados jaunus, gan ar dzīves pieredzi bagātus cilvēkus - Mercedes-Benz automašīnu lietotājus un entuziastus. 2012. gadā Latvijas klubs ieguva Daimler AG oficiāli atzīta Mercedes-Benz kluba statusu.

Vairāk par iespējām pieteikties pasākumam, kā arī detalizētaka informācija par pasākuma programmu atrodama Latvijas Mercedes-Benz kluba mājaslapā www.mbclub.lv un kluba Facebook sadaļā https://www.facebook.com/MercedesBenzClubLatvia

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV